Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16850 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Ibuki már viszonylag jó, de mire az lesz kell 22, 000 XP addig szopás az is. :cheer:
Azt hittem sosem lesz meg a 22,000, mert ugye addig az is csak egy Mogami ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16851 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezek után felejtse el a WG, hogy magasabb tierben játszok mint 5.

NC első kör. Focust kaptam 8 hajótól.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja AtuqShaman által.

Több
9 éve 2 hónapja #16853 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eh ilyen az RNG; a Gnevny mind a 6 torpedója eltalálta a Fusot, de "csak" 52k sebzést okozott, így fent maradt a vízen. Innentől nem sok esélyem volt életben maradni. :dry:

Több
9 éve 2 hónapja #16854 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagy Tierben könnyen van veszteség, de ezt lehetett tudni akkor mikor fejlesztésben voltál. Játszani kell lejjebb ez így van mert csak így lehet fedezni az esetleges veszteségeket. Nekem az Ibuki mire megkapta a normális lőtávot csinált min 500.000 veszteséget.

Több
9 éve 2 hónapja #16856 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Nagy Tierben könnyen van veszteség, de ezt lehetett tudni akkor mikor fejlesztésben voltál. Játszani kell lejjebb ez így van mert csak így lehet fedezni az esetleges veszteségeket. Nekem az Ibuki mire megkapta a normális lőtávot csinált min 500.000 veszteséget.

Költői kérdésem: Mi lett volna ha vesztes a meccs?

Több
9 éve 2 hónapja #16857 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Azért is reportoltak, mert be mertem írni, hogy 1 vs 23. Remélem kitiltanak a faszba, ez tényleg a nevetséges kategória legalja ez a játéknak csúfolt valami.

1-2 hulyegyerek miatt nem fognak kitiltani, az benne van a rendszerben :)

néha sajnos...

egy idoben foglalkoztam a karmaval olyan szinten, hogy nézegettem mennyi, 1-5 között ugrall, lényegében kovethetetlenul, de mivel ugyse látszik csata kozben ezért tokmindegy...

wotban egyszer kaptam bannt reportert, de azon az esten 10 meccs alatt kilotem 2 szovetseges tankot :) aztan a report mondjuk pont nem volt jogos, csak a tuloldalon kilottek az idiotakat, utana korulneztek mit csinalunk a masik oldalt, es nem lattak mi volt 2 perccel elobb ugye... szal az nem volt jogos, de egyreszt az 1 ora bannt tuléltem. másrészt nemcsak report volt aznap :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.479 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.