Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16842 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Zoli105 írta: 16.1 volt a lőtávja , és ezért sírtak a fórumon , úgy lett a Myokonak 15.6 a Mogaminak meg 15,7 :D KURVA JÓ -.-

hát ez nagyon szomorú, én is tapasztaltam..
még így is jó hajó, de már nem annyira...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16843 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Én a patch óta full piros bad player lettem. Ilyen az, ha felejtesz, leginkább meg nem oda mutatja pl a torpedósávot, ahol egyenes vonalban megy a hajó. Ma volt vagy 2 ilyenem, rajta a célzó, nem változtat irányt, egyenesen megy, simán mögé ment.

ezt én is tanúsíthatom. direkt néztem, nem gyorsított, nem is fordult és simán mellément az összes. én azért még naívan reménykedem, hogy csak valami bug.

Több
9 éve 2 hónapja #16844 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: Dühöngő
én is tapasztaltam , Csata közben jöttem rá hogy valami nem stimmel , mert a férgek nem írták ki hogy nerf is lesz ám ! :D -.-

Több
9 éve 2 hónapja #16845 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó volna egyszer látni azt a kódot amivel a hajókat besorolja ez a rendszer, ezt meg is fogom írni nekik mert az bizony rossz, mit keresek egy Myokoval tier IX mezőnyben? Onnét lőttek rám ahova esélyem sem volt vissza lőni, teljesen haszontalan voltam a csapatnak. :huh:

Több
9 éve 2 hónapja #16848 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Zoli105 írta: 16.1 volt a lőtávja , és ezért sírtak a fórumon , úgy lett a Myokonak 15.6 a Mogaminak meg 15,7 :D KURVA JÓ -.-

Hogy nézne ki a hogy egy japán kifejleszthető 8-as cirkáló rommá lő egy orosz prémium hajót ami ráadásul 50-es évek technológiája?

Több
9 éve 2 hónapja #16849 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

hát ez nagyon szomorú, én is tapasztaltam..
még így is jó hajó, de már nem annyira...

El is adtam az Aobám. Így nem akarok a Myokora grindolni, főleg, hogy valamiért az Aobával kételen voltam normális sebzéseket összehozni. Vagy 7-8k-val kevesebb volt az áltag sebzésem, mint a Furutakával, ami azért furcsa. Ennyire béna nem lehetek. :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.