Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #16835 Írta: Zoli105
Zoli105 válaszolt a következő témában: Dühöngő
16.1 volt a lőtávja , és ezért sírtak a fórumon , úgy lett a Myokonak 15.6 a Mogaminak meg 15,7 :D KURVA JÓ -.-

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16836 Írta: Zoli105
Amúgy nem értem ha új hajókat hoznak be akkor az MM-hez miért is kell hozzá nyúlni ? :O T6-7 hajóval (Fuso és ARP Myoko ) Tier 8-9-es hajókat kapok ! az elosztás egyenlőtlen 6-os csatahjóval szemben csak 8-as van ! vagy nálunk 2 6-os romboló az ellenél meg 4 db 8-as ! :D
Remélem sűrgősen javítják ezt !

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16837 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tehát ha jol értem akor ahelyet hogy javitottak volna a Mogamin elcseszték a Myokot is :ohmy:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16838 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem dühöngök, csak értetlenkedem... olyan van ugye, h. az ember másnapra elfelejt játszani? Mert addig OK, h. tegnap csak nyert meccsem volt ARP Myokóval, ma meg csak vesztes... de az h. lehet, h. a sima Myokóval meg csak nyert meccsem van – ill. volt eddig, felváltva mentem a két hajóval. :S

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16839 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a patch óta full piros bad player lettem. Ilyen az, ha felejtesz, leginkább meg nem oda mutatja pl a torpedósávot, ahol egyenes vonalban megy a hajó. Ma volt vagy 2 ilyenem, rajta a célzó, nem változtat irányt, egyenesen megy, simán mögé ment. Meg összeakadtam pár törökkel, aki azt hitte jó móka t5-be behozni t2-t, szóvátettem, végig lőttek, visszamentem. Az a csoda nem engem bannoltak, de tényleg. Itt az is simán belefér.

Több
9 éve 2 hónapja #16841 Írta: Zoli105
pontosan :D :( sajna ezt a játékot is tönkre teszik ! -.- de oroszhajóba csak ezért sem fogok beleülni !

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.