Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16860 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hurkák gyülekezete! Nehéz dolog, ha a végén az ember egyedül marad azzal Wyominggal, és 2 BB, 2 DD és 1 CA vadászik ránk. Ennél többet nem tudtam kihozni a helyzetből. :unsure:

Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16861 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hülye csapattagokból sok van sajna, és így a hétvégén még több!!! Plusz, 2 petch óta a játék is szar, az eddigi 30-40 fps-ből most sokszor 5 van, szaggat. laggol a játék... Anno a WoT-nál is csinálta ezt nálam a végén, csak nem tudom, mi okozza.

Több
9 éve 2 hónapja #16869 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Próbáljon nyugodt maradni az ember.... :sick: :angry: :woohoo:

Természetesen simán nyertünk..... ja...nem
Azért elég aljas,hogy a Tenryu,meg a Kuma is több kárt okozott,mint az a !!/%==/(=/%/ Atago....

Több
9 éve 2 hónapja #16871 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Könyörgöm vegyék ki a domination játékmodot... az emberek 90% nincs még felkészülve rá, hogy ilyen bonyolult szabályokkal rendelkező játékot játszon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

• Ragnar
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16876 Írta: Ragnar
Ragnar válaszolt a következő témában: Dühöngő
nálam is de csak ez az új frissítés... már ott vagyok most hogy a tegnapi után ma egy 200 megás szart szépen letölt aztán 2 és fél órája instalálja.. úgyvagyok vele hogy letörlöm a picsába de tegnap vettem 30 napos prémiumot szóval várni kell xdd

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16877 Írta: turul78
turul78 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

turul78 írta: Kezd a tököm tele lenni ezzel a tetves játékkal! Folyamatosan vesztes csaták vannak, függetlenűl attól, mennyi hajót szedek ki, lövök le repülőt, vagy foglalok bázist! Annyira elegem van már ebből! Teljesen elveszi az ember kedvét. Az elúlt pár napban 60 csata minusz, és vagy 20 nyertes. Szerintem pikkel rám ez a fehérorosz gyökér játék! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Ennyire nem vagyok béna játékos, de már nem tudok mit tenni.

Mi köze annak, hogy mennyire vagy jó játékos ahhoz, hogy nyersz-e vagy veszítesz? Jöhetnék Neked Hannibállal (vesztett Zámánál), Attillával (Catalaunumnál - bár Gárdonyi szerint nyert!), Hunyadi Jánossal (Várna, Rigómező II.) Kutuzovval (Borogyino), Napóleonnal (Lipcse, Waterloo), Rommellel (El Alamein), de minek? Itt vagyunk mink, magyarok: 412 év óta nem nyertünk háborút, egy-két csata még becsúszott '48-ban, de lényeg ami a lényeg - 400+ éve minden háborúnkat elvesztettük (+ minden békét!). És? Itt vagyunk vagy nem? Naugyehogyugye? :whistle:

Hát na! Deegyszer minden rossznak vége szakad! Ittvagyunk Magyarok, és a végsökig kitartunk. Tudod nekem nem azzal van gondom, hogy veszítünk, hanem, hogy hogyan!!! lószar csapattársak, olyan mint ha egyedül lennék. de ahogy olvasom sokan vannak így. Ha innen fórumról találkozok valakivel, akkor legalább látok esélyt, hogy talán valakivel lehet csapatban harcolni. Lehet, hogy 412 év óta nem nyertünk csatákat, de szar vezetéssel nem is lehetett. Ott sem a csatatéren harcoló katonákkal volt gond. Megteszünk mindent, de néha az is kevés!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja turul78 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.