Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19672 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
igen, az a bosszantó, amikor amúgy jól célzol, de semmi.
Tirpitz-el egy teljesen oldalát mutató hajót céloztam be, ideális körülmények, vízvonalra célzás.
a 8 gránát közül mind a vízbe potyogott szépen a hajó középénél, de előtte, mögötte. és ez nem ritka...
vagy ha egy véletlenül betalál, akkor alig sebez.
szintén gyakori, hogy a csatahajóval lővök 1-2K-t a cirkálóra, az meg többet sebez válaszként..
torpedókkal ugyanaz a szívás, vannak csaták, hogy Kamikaze-vel nevetséges 1-2 találattal fejezem be, vagy olyan is, hogy csak a löveggel van találat.

a legdühítőbb az lesz, amikor 8-9 millió sebzéssel bukom majd a 16-os kapitányt :)
mert ahogy nézem a kapitányaim fejlődését még prém hajóban is, legtöbb helyen messze még a 4-es skill is, az 5-ös pedig egyenesen a távoli álom kategória.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19674 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: igen, az a bosszantó, amikor amúgy jól célzol, de semmi.
Tirpitz-el egy teljesen oldalát mutató hajót céloztam be, ideális körülmények, vízvonalra célzás.
a 8 gránát közül mind a vízbe potyogott szépen a hajó középénél, de előtte, mögötte. és ez nem ritka...
vagy ha egy véletlenül betalál, akkor alig sebez.
szintén gyakori, hogy a csatahajóval lővök 1-2K-t a cirkálóra, az meg többet sebez válaszként..
torpedókkal ugyanaz a szívás, vannak csaták, hogy Kamikaze-vel nevetséges 1-2 találattal fejezem be, vagy olyan is, hogy csak a löveggel van találat.

a legdühítőbb az lesz, amikor 8-9 millió sebzéssel bukom majd a 16-os kapitányt :)
mert ahogy nézem a kapitányaim fejlődését még prém hajóban is, legtöbb helyen messze még a 4-es skill is, az 5-ös pedig egyenesen a távoli álom kategória.

nah ez nekem is feltűnt, hogy full tárat ráeresztek az ideális helyzetben levő célpontra, s alig talál... másik kedvencem ami az elmúlt napokban jött elő:

faszán becélzom, lövök, és előtte 1kmre leesnek a lőszerek.

Több
9 éve 3 hete #19676 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gyerekek ! Azért ez elég feltűnően nem adja mostanában. Citadella közelében se járok, örülök ha eltalálok egy átkozott hajót ami nem is változtat irányt és az oldalát mutatja. Pedig pár napja alig tudtam abbahagyni a játékot,mert egy 'salvo' -val süllyesztettem el full HP s hajókat. Most meg állandóan mellette csapódnak be, de nagyon feltűnően !!! Pedig hol abbahagyom és visszatérek megint, de ugyanaz. Szerintem direkt csinálták hogy nehogy meglegyen a sebzéses küldetés, bár így se lesz meg máj. 1 -ig. :/
Szóval még a csütörtöki javítást megvárom, de utána ha így halad megy a levesbe, én nem akarom kinyírni az idegrendszerem így.

Több
9 éve 3 hete #19677 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: Gyerekek ! Azért ez elég feltűnően nem adja mostanában. Citadella közelében se járok, örülök ha eltalálok egy átkozott hajót ami nem is változtat irányt és az oldalát mutatja. Pedig pár napja alig tudtam abbahagyni a játékot,mert egy 'salvo' -val süllyesztettem el full HP s hajókat. Most meg állandóan mellette csapódnak be, de nagyon feltűnően !!! Pedig hol abbahagyom és visszatérek megint, de ugyanaz. Szerintem direkt csinálták hogy nehogy meglegyen a sebzéses küldetés, bár így se lesz meg máj. 1 -ig. :/
Szóval még a csütörtöki javítást megvárom, de utána ha így halad megy a levesbe, én nem akarom kinyírni az idegrendszerem így.

mennyi van még hátra?

Több
9 éve 3 hete #19678 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
5,8 -nál járok szóval esélytelen. Nekem csak az 1 milla kredit kellene. :/

Több
9 éve 3 hete #19679 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
szerintem a misszió alatt az 1 milla többszörösét is összeszedted már ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.