Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19724 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: Én meg nagyon azon gondolkozok hogy tényleg végleg abba kéne hagyni ezt a sz@rt. Megvan a IOWA , de inkább ne lenne. Szét gyújtogatnak a cirkálók akiknek persze minden lövésük kigyújt, de persze mikor én lövök ( lásd fentebb) akkor persze 150 találatból 1 tűz van.) a csapat persze végignézni vagy nem tudom. Így persze a szép kis javítási összeg miatt is deficites a játék. Arról nem beszélve hogy azóta se kapják a citadellát sőt még találatot se. Ez így nekem nem kell hogy öregedjek 5 évet egy meccs alatt.
Szerintem megy a levesbe ez a .... :angry:

no, ha megvan az Iowa, akkor lassacskán lehet abbahagyni a szopatást, és elkezdeni cirkálóval a játékot, Zao, Moskva, Hindenburg, izlés szerint, de kezd a japánnal sztem. az jo lesz.
a csatahajot meg magas szinten hagyd arra aki szeret torpedo spamet kerulgetni :)

viccen kivul, a Colorado/Nagato nagyon jo hajok, siman lehozzak a meccset, rombolok meg szivnak lejjebb. nincs egyebkent felboritva szerintem az egyensuly, masok ezt maskeppen gondoljak tom :D de a 9-10 szintu csatahajoknal gyokeresen maskeppen kell jatszani, mint a 7-8-t... nem nagyon engedheted meg hogy oldalt forduljal, mehetsz elore meg hatra, oszt jovan. anno a beta teszterek meg Jacktor is emlékeim szerint mondott olyant, hogy tornyonként kell lőni, nem egybe sortűzzel, erről elég hamar megállapítottam hogy hulyeseg, szepen ellovom magam, hegyesre forditom, lepattanik a valasz, vissza oldalsortuz, nézd meg mit alkottam a Coloradoval, valoszinuleg mák is benne van, de k-jo voltam, tényleg.

tier8 ugyanez Tirpitzzel mindennel ha 1, max 2 kilences van...

de ha betesz 9-10 koze, akkor...

szal 9-10... (Montanat kihuztam, de nem veszem meg, elobb a Yamatot - Izumo is fullos már ) gyokeresen megváltozik, nem fordulhatsz meg, mert részben nem szereted a bekapott citadelt, ennél is sokkal nagyobb baj, hogy oldalrol a 15 torpedo elol hova mesz ? :)

egy megoldas van, hogy szembeveszed a torpedo spamet, aminek egyetlen megoldása, ha nem fordulsz meg. losz szembol, ha sokan vannak akkor 2 toronnyal, ha kevesebben vagy nem rad figyelnek, akkor kioldalazol es 3 toronnyal,maradsz 15-20km kozott, és ha kell elore mozdulsz, ha kell hátra, de szemből egy csatahajo őrult sokat elvisel bármibol. Shimabol is :)

no, és ott tartunk ugye, hogy 15 km-re incoming fire alerttel felszerelet jol pancelozott cirkalokra lovoldozol, akik mogott nem 500 csata van mire ide eljutottak...

teljes sortuzet rohogve kikerulik, és visszalőnek.
Roon a legujabb hajom, 8,6 másodpercenként fog visszalőni 9-t, minden saját lövésre 3* mielőtt ujratoltenél. ha zavartalanul celozhat és lohet, az nem jo.

tehát ellövöm magam egy toronyból, erre elkezd fordulni, és amerre mozdul arrefele küldom a maradék tornyot vagy egybe, vagy külön ez azért fugg az adrenalintól is.. ez jo arra, hogy ne tudjon zavartalnul visszalőni, meg jo arra, hogy idonkent oldalba kapjad rendesen :)

szoval ennyi, Yamatot varom azért, de nemtom mennyit fogok játszani vele ténylegesen, majd kiderul...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, BigaC, Kzoli, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19726 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyébként ez azért is jó, mert ha elfogy az orr HPja akkor gyakorlatilag végtelen torpedót is benyel, sebződés nélkül. Mondjuk a csatahajóknak nagy az eleje is ezért elég nehéz ugyan oda kapni az összeset de rombolón működik.. Tekintve, hogy eddig ez csak kétszer jött össze azért nem építenék rá stratégiát de egy kis RNGvel bármi összejöhet :woohoo:

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #19730 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta: Egyébként ez azért is jó, mert ha elfogy az orr HPja akkor gyakorlatilag végtelen torpedót is benyel, sebződés nélkül. Mondjuk a csatahajóknak nagy az eleje is ezért elég nehéz ugyan oda kapni az összeset de rombolón működik.. Tekintve, hogy eddig ez csak kétszer jött össze azért nem építenék rá stratégiát de egy kis RNGvel bármi összejöhet :woohoo:

no igen, egyébként ez a részHP dolgot hajlamosak vagyunk néha figyelmen kívül hagyni, ha dühöngünk :)
hiába célzol nagyon szépen, ha mindig ugyanoda találsz és ha az egy kisebb HP-jű rész, akkor csodálkozhatsz, hogy nincs sebzés. mondjuk ez szerintem kicsit irreálisan lett megvalósítva, vagy legalább úgy kellett volna, hogy ha egy rész egység HP-je lemegy nullára, akkor a következő találat adjon a szomszédos rész HP-nek is rendesen...

a Tirpitz orra egyébként jól volt kialakítva. tengerállósága is jó volt, és kiszámolták, hogy teljes eláradása esetén sem nyírta volna ki a hajót, míg a nevére pontosan nem emlékszem, egy japán csatahajót rántott le torpedótól eláradt orr-rész.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete BigaC által.

Több
9 éve 3 hete #19732 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
vonKurz

Na igen én is így látom a dolgokat kb. ,Tier 8 ig semmi gond nem volt BB -vel. Bár át kellett szokni a North Carolinára, de utána azzal csodákat műveltem, nem egyszer volt, hogy 1 salvo-val full HP s cirkálókat süllyesztettem el, de mostanság egyszerűen nem adja. Ha körbe -körbe hajózik valaki arra rá se lövök, inkább keresek jobb célpontot pl. sokan kockáztatnak és mennek úgy, hogy mutatják végig az oldalukat cirkálóval és nem is változtatnak irányt, mintha tudná hogy " ez úgyis mellé fog menni ! "... ÉS ÚGY IS VAN ! ez az ami felb@sz. Vagy a jó öreg 1310 es sebzés ha 9- ből 1 eltalálja.
IOWA -t meg szerintem a kikötőbe fogom nézegetni, bár csak a hajócsavar lett fejlesztve rajta, meg raktam rá lőtávnövelőt. Mind1 most töröltem, pihentetem a játékot meg magam is.

Több
9 éve 3 hete #19733 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyáltalán nem mindegy a szög sem ahonnét lősz ha nagyon meredek lepattan ezt meg lehet figyelni Trénig módban. Az Izumóval lőttem már dupla citadelt Yamatonak is ő is az oldalát mutatta, de szemből csak össze karcoltam. Összegezve valóban nagy Tierben más játék mód kell.

Több
9 éve 3 hete #19734 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Iowa lőtáv nővelő teljesen szükségtelen mert nagy távon az ég világon semmit nem fogsz eltalálni még a cirkálót sem ami végig az oldalát mutatja!

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.