Tomc írta: Én meg nagyon azon gondolkozok hogy tényleg végleg abba kéne hagyni ezt a sz@rt. Megvan a IOWA , de inkább ne lenne. Szét gyújtogatnak a cirkálók akiknek persze minden lövésük kigyújt, de persze mikor én lövök ( lásd fentebb) akkor persze 150 találatból 1 tűz van.) a csapat persze végignézni vagy nem tudom. Így persze a szép kis javítási összeg miatt is deficites a játék. Arról nem beszélve hogy azóta se kapják a citadellát sőt még találatot se. Ez így nekem nem kell hogy öregedjek 5 évet egy meccs alatt.
Szerintem megy a levesbe ez a .... 
no, ha megvan az Iowa, akkor lassacskán lehet abbahagyni a szopatást, és elkezdeni cirkálóval a játékot, Zao, Moskva, Hindenburg, izlés szerint, de kezd a japánnal sztem. az jo lesz.
a csatahajot meg magas szinten hagyd arra aki szeret torpedo spamet kerulgetni
viccen kivul, a Colorado/Nagato nagyon jo hajok, siman lehozzak a meccset, rombolok meg szivnak lejjebb. nincs egyebkent felboritva szerintem az egyensuly, masok ezt maskeppen gondoljak tom

de a 9-10 szintu csatahajoknal gyokeresen maskeppen kell jatszani, mint a 7-8-t... nem nagyon engedheted meg hogy oldalt forduljal, mehetsz elore meg hatra, oszt jovan. anno a beta teszterek meg Jacktor is emlékeim szerint mondott olyant, hogy tornyonként kell lőni, nem egybe sortűzzel, erről elég hamar megállapítottam hogy hulyeseg, szepen ellovom magam, hegyesre forditom, lepattanik a valasz, vissza oldalsortuz, nézd meg mit alkottam a Coloradoval, valoszinuleg mák is benne van, de k-jo voltam, tényleg.
tier8 ugyanez Tirpitzzel mindennel ha 1, max 2 kilences van...
de ha betesz 9-10 koze, akkor...
szal 9-10... (Montanat kihuztam, de nem veszem meg, elobb a Yamatot - Izumo is fullos már ) gyokeresen megváltozik, nem fordulhatsz meg, mert részben nem szereted a bekapott citadelt, ennél is sokkal nagyobb baj, hogy oldalrol a 15 torpedo elol hova mesz ?
egy megoldas van, hogy szembeveszed a torpedo spamet, aminek egyetlen megoldása, ha nem fordulsz meg. losz szembol, ha sokan vannak akkor 2 toronnyal, ha kevesebben vagy nem rad figyelnek, akkor kioldalazol es 3 toronnyal,maradsz 15-20km kozott, és ha kell elore mozdulsz, ha kell hátra, de szemből egy csatahajo őrult sokat elvisel bármibol. Shimabol is
no, és ott tartunk ugye, hogy 15 km-re incoming fire alerttel felszerelet jol pancelozott cirkalokra lovoldozol, akik mogott nem 500 csata van mire ide eljutottak...
teljes sortuzet rohogve kikerulik, és visszalőnek.
Roon a legujabb hajom, 8,6 másodpercenként fog visszalőni 9-t, minden saját lövésre 3* mielőtt ujratoltenél. ha zavartalanul celozhat és lohet, az nem jo.
tehát ellövöm magam egy toronyból, erre elkezd fordulni, és amerre mozdul arrefele küldom a maradék tornyot vagy egybe, vagy külön ez azért fugg az adrenalintól is.. ez jo arra, hogy ne tudjon zavartalnul visszalőni, meg jo arra, hogy idonkent oldalba kapjad rendesen
szoval ennyi, Yamatot varom azért, de nemtom mennyit fogok játszani vele ténylegesen, majd kiderul...