Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19735 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért a 21 km alap lőtávot karcsúnak éreztem. A felszerelést azért ráraktam.
Persze a szögekkel tisztába vagyok oldalát mutató hajókról beszéltem, ott azért adnia kéne meg a pontosságra akkor is panaszkodok mert nagyon nem ilyen volt, legyen szó 15-17 km -e haladó hajóról vagy közelebbről.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19736 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: Azért a 21 km alap lőtávot karcsúnak éreztem. A felszerelést azért ráraktam.
Persze a szögekkel tisztába vagyok oldalát mutató hajókról beszéltem, ott azért adnia kéne meg a pontosságra akkor is panaszkodok mert nagyon nem ilyen volt, legyen szó 15-17 km -e haladó hajóról vagy közelebbről.

Ha megnézed mekkora szórása az alap lőtávon és mennyi lesz ha megnöveled látni fogod hogy csak szerencsével lehet eltalálni bármit is a növelt lőtávon. Még a 21 km is nagyon sok neki!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #19737 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #19739 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mi a k. anya már megint boot játékosok vannak az oldalamon ennyire nem lehet agyhalott az összes?! :woohoo:
8 perc alatt megnyerte az ellen és elhullott ennyi hajónk!! :pinch:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 3 hete #19742 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha megnézed mekkora szórása az alap lőtávon és mennyi lesz ha megnöveled látni fogod hogy csak szerencsével lehet eltalálni bármit is a növelt lőtávon. Még a 21 km is nagyon sok neki![/quote]

Hát nem tudom. Eddig North Carolina-val nem volt probléma 20 km felett lövöldözni a citadellákat pedig pontatlanabbnak tűnt, mint az IOWA. Volt hogy csak egy találta el a cirkálót és az is citadella, persze akkor lehet mákom volt, de hogy most meg semmi....mind1 majd csak a frissítés után térek vissza. A sebzéses küldetést meg lesz@rom úgyse lesz már meg, pedig a kredit meg kéne mert az IOWA elvitte a pééézt :/

Több
9 éve 3 hete #19748 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
szerintem érdemes távolról is lövöldözni csatahajóval, még ha kisebb is az esély találni.
mindig van egy-két gyanútlan egyenesen haladó csatahajó, sőt cirkáló, és egy csata eleji potya citadellánál kevés jobb érzés van :)
bár volt már olyan, hogy egy ilyen megcitadellázott cirkáló személyesnek vette a dolgot, én elfeledkeztem róla, a végén addig mesterkedett, míg ő végzett ki, nyilván arcán nagy vigyorral :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.476 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.