Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete #19751 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
hiába röhögtök a prém hajó teóriámon, de első héten: legrosszabb 50K, de volt 90 és 100K sebzés Tirpitzzel.
azóta: 30K! max... és folyamatosan Tier X hajók közé rak. nem is emlékszem, mikor mentem alacsonyabb tierű hajók ellen.

mondom megyek egyet a Colorado-val, első 5 percben csobbanás, otthagyott mindenki, de még annyit se tett meg a két "baráti" cirkáló, hogy tessék-lássék rálőjön a rombolóra, ami 3km-ről szépen ki is szedett...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #19752 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: hiába röhögtök a prém hajó teóriámon, de első héten: legrosszabb 50K, de volt 90 és 100K sebzés Tirpitzzel.
azóta: 30K! max... és folyamatosan Tier X hajók közé rak. nem is emlékszem, mikor mentem alacsonyabb tierű hajók ellen.

mondom megyek egyet a Colorado-val, első 5 percben csobbanás, otthagyott mindenki, de még annyit se tett meg a két "baráti" cirkáló, hogy tessék-lássék rálőjön a rombolóra, ami 3km-ről szépen ki is szedett...

wotban volt valami olyasmi, hogy az ujjonnan megvett tanknak elso tiz meccsen jo volt az MM, azaz nem tette alacsony tierbe, vagy csak kis esellyel...

akar itt is lehet, meg olyan is, hogy az elejen ovatos az ember, de aztan elbizza magat, és... :)

lényeg a lényeg, este tier8 hajot nagyon komoly százalékban teszi tizesek koze, és ott a Tirpitz extrem xarok., inkább delelott menjel vele ha lehetoseged van ra, illetve ranked ha lesz megint, az jo neki. este 10 utan a random meg nem...

Több
9 éve 3 hete #19753 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
jah jegelem a Tirpitz-et.
most lőttem Yorck-al három citadellát (5500-as AP-ja van), a Tirpitz-el 4 meccs alatt egyet, amúgy max 3800 sebzések...

Több
9 éve 2 hete #19762 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor cirkálóval megyek engem még nem lőttek meg ilyen távolságról, ez akkora távolság, hogy bőven van időm elkerülni, ellenben kis és nagy Tierben is égettem már porrá nem egy BB. Tier IX BB csak akkor eredményes ha nagyon körül tekintően játszik itt már kell a taktika. Volt olyan, hogy Triptiz lőtt rám többször messziről összekarcolta a hajót aztán a nagy lövöldözésben egyszer csak nekem mutatta az oldalát és neki ott az a csata véget is ért.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #19763 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: jah jegelem a Tirpitz-et.
most lőttem Yorck-al három citadellát (5500-as AP-ja van), a Tirpitz-el 4 meccs alatt egyet, amúgy max 3800 sebzések...

Nekem a sebzéssel nincsen bajom, általában minden csata alatt van két három olyan lövésem amire Én is azt mondom a Képernyő előtt, hogy Wazzzeee. :woohoo:

Viszont! Azt vettem észre, hogy mióta a Tirpitzel megyek minden szinte minden csatát elveszítek, hiába a jó eredmények, hiába, hogy már szinte nincs is ellen....
Ha nincs más majd veszítünk pont által...
53%-ról visszaestem 51,7%-ra.
Kénytelen vagyok sokkal kisebb TIR-ben játszani, hogy a statomat visszaküzdjem, a nekem ez már jó kategóriába.

ui: A Kutuzov meg ki lett herélve.... Egyszerűen már nem sebez szinte semmit és még a hullámveréstől is sebeződik...Mikor megvettem, kb 3 hétig nagyon kemény hajó volt. Most meg, mindenki szétlövi.
De tényleg!
MINDENKI!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Fujipapa által.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #19764 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Kénytelen vagyok sokkal kisebb TIR-ben játszani, hogy a statomat visszaküzdjem, a nekem ez már jó kategóriába.

hát nemtom, nekem fontos a stat de nem a tier3-s...

és ha arra vagyok kivancsi, hogy tud-e jatszani, nem azt nezem, hogy mit csinall St.Luissal, azzal bárki arat a kezdok kozott... azt mutassa meg, mit alkot tier8-n, meg ha eljutott már odaáig, akkor tizesben...

de én is főleg este játszom, Atagoval nincs probléma tier10-ben, elkapok egy Shimat vagy egy Kagerot, aztán tuléllem, az jo. pénz is sok van benne, csapatért/gyozelemért is tettem nem keveset, az nekem jo.
ugyanez Tirpitzzel nem nagyon mukodik... vele a 6-7s mezőnyben tudok rendet vágni elsősorban...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.