Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #19794 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Shimakazenak mennyi a spot távolsága, hogy nerfet hirdettek rá? ugyanúgy 15db torpedót tud indítani egy sorozattal :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #19795 Írta: fefekiraly
fefekiraly válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tomc

Kár idegelned rajta. Teljesen lazán kell hozzáállni. Tegnap pl AOBA 3. sikerült lecsillagozni. Elsőre T8 rakott én voltam egyedül T6 a csapatunkban. A végére 3. lettem xp-ben. Másodikra top Tier, első lettem xp-ben, mégis bukta. 3. top Tier, első XP-ben és győzelem. Szóval én mind a 3 csatában jól teljesítettem, a csapattársakat pedig nem tudod randomban megválogatni. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor az állandó stressz miatt nem tudsz majd jól teljesíteni. A szakaszozás talán segíthet, de az sem garancia a győzelemre. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete fefekiraly által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hete #19796 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
BigaC

-Pensacola-t pont úgy süllyesztettem el, hogy egy salvo -val full hp ról 3x citadella :) ( kb. a mai napba ennyi siker volt )
-aimbot gyanú volt most is, bár pont egy csapattársnak Atlanta -val volt én már csak spec- be néztem ketten voltak egy könig-el. A csávó pont ott kezdte el lőni a hegyet ahol a könig bújkált pedig nem volt spottolva, mondtam is magamba ,na ha ez ott lesz mikor kimegy a szikla mögül és tudja spottolni....és lám pont ott volt.=csaló . Pedig semmi értelme nem volt hogy lőtte a sziklát mert nagyon magas hegy volt.
- célkeresztek jók lettek de sokat nem segített.
- Shimikaze-t nem tudom egyszer volt ellenségnél de nem nagyon remekelt. Meg a chat -be az új torpedójáról magyaráztak. Kevesebb a hatótávja de gyorsabb.

Több
9 éve 2 hete #19797 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
fefekiraly
Igen tudom hogy ez a gondom , hogy az idegtől még nem is tudok úgy figyelni. pedig valamelyik nap egyedül megfordítottam az állast NC -vel. Igazi csatahajós meccs volt, 5 en lőttek pedig, az ilyenek miatt érdemes játszani :)

Több
9 éve 2 hete #19798 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: :)
én több okból várom:
- Shim nerf miatt remélem kicsit kevesebb torpedófüggöny magasabb tierben
- aimbot teljes megszűnése - nekem még mostanában is pár emberke igen gyanús volt...
- célkeresztek, főleg a dinamikus
- Pensacola +páncél
- új térképek

A dinamikus célkeresztet kipróbáltam, részemről visszatettem a statikust mert nem jött át. Biztos hozzászoknék de nincs kedvem időt szánni rá. Ha megéri az idő csak szólj :)
Az egyik új térképen mentem 1 csatát, 3 perc alatt vége volt igaz hogy nyertünk de felocsúdni sem volt időm BB-vel ennyi idő alatt :)

Több
9 éve 2 hete #19799 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Nekem a stat kb. olyan, mint a vérnyomás: annak magas, aki méri...

Megjegyzem, ott - emlékeim szerint a túl magas nem jó... na jó, a túl alacsony sem...

Itt, amikor a számláló indul, mindenkinek megvan a lehetősége, h. élete körét fussa... hát fussátok meg, és a görcsölést a staton hagyjátok Atisra! (Bár, rémlik, már kikúrálta magát.) :)

Nálam sem létkérdés a stat. Próbálok magamnak elfogadható kört menni, mert akkor élveztem a játékot és ez a cél.

Oldalmegjelenítési idő: 0.367 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.