Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #19945 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hétvégi összefoglaló, amióta tart ez a x2. 2db t8, 2db t7, 3x voltam csapatelső. Gyakorlatilag csatát sem nyertem egész hétvégén.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #19947 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még 2 vereség, magyarul megint játszottam 2 órát úgy, hogy 1 csatát sem nyertem, de még csak szoros sem volt egyik sem. Uninstall, további kellemest, ez volt az utolsó elbaszott hétvégém ebben a fosban.

Több
9 éve 2 hete #19948 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem kifejezetten sok győzelmet hozott a tegnap, főleg a hétközepi atom-rossz vereség sorozat után.
Tényleg random kikkel pakol össze, plusz ne feledkezzetek meg azokról az esetekről amikor meg 5-10 nyertes csata jön zsinórban, csak azokat valahogy elfelejti az ember ilyenkor.

Több
9 éve 2 hete #19954 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő
azzal egyuttélek ha zsinórban 5-t bukom. de ha 3 jo meccs - bár bukta - után nyerunk kettot amiben turelmetlen hulye vagyok, top tierként meghalok az elso percben feleslegesen, aztán lehozza a csapat nélkulem, ezek után megint 2-3 bukta, no vannak azért amin én is be tok sokalni...

és igen, tom hogy az átlagom 50% feletti, de az utolso 100 meccsem xar volt. kimondottan kiemelten a hétvége meccsei...

Több
9 éve 2 hete #19956 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy látom jutott másnak is a szopás 5.5ből...:)
csütörtök óta ezt játszom,néhány silány győzelemmel....

Kap még 1-2 napot a játék,ha ez folytatódik akkor adios..:) túl sok már az rng egy kicsit...

Több
9 éve 2 hete #19957 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ami nem tetszik nekem a szórás. Nem baj, ha van némi RNG, de én a két végletet látom gyakran, például Tirpitz-el 10km-re lőttem most jó párat, 1K-4K körül ingadozik az érték, és nagy ritkán bejön 1-2 citadella. Hol vannak a régi 6-8K-s lövések, most vagy lepattan vagy lőszerraktár? A röhej az, hogy hozom a Hipper-el a Tirpitz sebzését (és nem azért mert olyan jó vagyok vele), azzal is ilyeneket lövök. Amúgy ma 4-et toltam, mind győzelem, elvileg nem panaszkodhatnék, csak épp úgy érzem a sebzésemmel nem járulok ehhez hozzá. Jó, néha van elrettentési faktor és így segítek, mert megijednek és elszaladnak, de arra nem kapok pontot :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.