Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #19809 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a szart csináltak ezzel a játékkal?Amiota fent avan a frissités csak vesztek,állandoan égek de senkit nem gyujtok fel :sick: ,már ha egyáltalán eltalálok valamit.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #19812 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Legalább Az ARP küldi végéig hagyták volna az új fríssítsét.. 800k damage hiányzik a 10 millához erre az egész este menni fog a letöltés, hogy bas...ná meg aki kitalálta ezt az időpontot. Holnap egész nap megint meló , este meg majd görcsölhetek , hogy meg legyen , ha már nem sok hiányzik hozzá.

Több
9 éve 2 hete #19813 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: Legalább Az ARP küldi végéig hagyták volna az új fríssítsét.. 800k damage hiányzik a 10 millához erre az egész este menni fog a letöltés, hogy bas...ná meg aki kitalálta ezt az időpontot. Holnap egész nap megint meló , este meg majd görcsölhetek , hogy meg legyen , ha már nem sok hiányzik hozzá.

Én már letettem róla :) De ne add fel hátha meglesz. Hiszen csak 8 100k-s csata és kész is :evil:

Több
9 éve 2 hete #19816 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
vcsaba1968
Üdv a klubban ! :D Nálam ugyanez állandóan 3x tűz van rajtam. Eloltom és jön is a következő. Nekem meg 150 találatból 1 tűz volt :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #19818 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azota kicsit javult a helyzet :)

Több
9 éve 2 hete #19823 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szeretem az új frissítéseket, mindegyik után újra meg kell tanulni "játszani"..... Csatahajókkal 100-150 lövedékből kb. 10-15%-a talál, és az is siralmas sebzéssel (átlag 1000 HP találatonként, ez röhej.....).
Pár hetet pihentettem a játékot, de 1-2 nap után lehet ez lesz megint, hiába a csili vili újítások stb., maga a játékmenet és játékélmény egyre szarabb, allig érezni a hajóosztályok közti különbséget (na jó, csatahajóval igen, lassú, mindenki átlövi és kurva sokat sebez rajtad, folyamatosan gyújtanak, míg te csak karcolgatod őket). Tegnap Colorado másodlagos tüzérsége lőtt egy mellettem lévő rombolót (kb. 3 km-re volt tőlem), 95 kilőtt lövedékből 3!!!!!! talált. NO comment erre. Anno azért bukott meg a csupa nagy ágyús csatahajó elve, mert a kisebb hajók ellen kellettek a kisebb kaliberű fegyverek, csak úgy látszik a WG-nél ez a rész kimaradt a történelemből.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.