- Köszönetek: 1105
BigaC írta: Ami nem tetszik nekem a szórás. Nem baj, ha van némi RNG, de én a két végletet látom gyakran, például Tirpitz-el 10km-re lőttem most jó párat, 1K-4K körül ingadozik az érték, és nagy ritkán bejön 1-2 citadella. Hol vannak a régi 6-8K-s lövések, most vagy lepattan vagy lőszerraktár? A röhej az, hogy hozom a Hipper-el a Tirpitz sebzését (és nem azért mert olyan jó vagyok vele), azzal is ilyeneket lövök. Amúgy ma 4-et toltam, mind győzelem, elvileg nem panaszkodhatnék, csak épp úgy érzem a sebzésemmel nem járulok ehhez hozzá. Jó, néha van elrettentési faktor és így segítek, mert megijednek és elszaladnak, de arra nem kapok pontot
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: na ja. Tier 9,10 hajók között már ritkán találkozni zsíros célponttal..
esetleg a végjátékban, amikor már reménytelen az állás és szerintem elmennek sörözni, mert már irányt se váltanak
de azt se pontozza a játék, ha feltartasz egy túlerőt, míg esetleg a csapatod befoglal...
egyébként miért is kell mindent a játéknak pontoznia...
a karma baromság helyett inkább XP-t/kreditet érhetne egy ellenféltől kapott elismerés. (csapaton belül könnyen visszaélésre adna alkalmat, vagy esetleg úgy lehetne kapni csapattárstól, hogy nem vagyunk szakaszban)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.