Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #19959 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Ami nem tetszik nekem a szórás. Nem baj, ha van némi RNG, de én a két végletet látom gyakran, például Tirpitz-el 10km-re lőttem most jó párat, 1K-4K körül ingadozik az érték, és nagy ritkán bejön 1-2 citadella. Hol vannak a régi 6-8K-s lövések, most vagy lepattan vagy lőszerraktár? A röhej az, hogy hozom a Hipper-el a Tirpitz sebzését (és nem azért mert olyan jó vagyok vele), azzal is ilyeneket lövök. Amúgy ma 4-et toltam, mind győzelem, elvileg nem panaszkodhatnék, csak épp úgy érzem a sebzésemmel nem járulok ehhez hozzá. Jó, néha van elrettentési faktor és így segítek, mert megijednek és elszaladnak, de arra nem kapok pontot :)

nézd kicsit vissza mikor azt írtam, hogy a Tirpitznél jobb az Atago :)

és igen, Hipperrel kell hogy hozzad a sebzést, valami kell nekik is ne kizárolag BB legyen mindenki :)
amire alkalmas a BB, hogy megáljon, és megtartson helyeket. egy cirkálo nem tud "odamenni, és ottlenni" :)
cirkáló porog forog surgolodik, levakarja a rombikat a csatahajokrol, ha éppen egymásra figyelnek belejukpiszkall, de ha egyszer komolyan ráfigyelnek a nagyok, akkor marad a fussunk de gyorsan :)

tényleg pont ez volt a multkor, Roonal voltam, Iowa Izumo amig elszorakozott a Tirpitzunkkel, addig adtam a fejuknek, aztán mikor ráértek velem foglalkozni akkor huss...
ez van, azt a frontot elbuktuk :)

nemtom wotban eljutottak-e már odáig, szo volt rola tobbszor is, hogy a tankolásért is xp meg kredit jár, mármint a lepattant lövésekért...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #19960 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ahogy te fejlődsz úgy fejlődnek a többiek is, ezt soha ne feledjétek tehát ügyesebbek jobban lefordulnak a lövésről sőt jobban is lőnek és jobban is helyezkednek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
9 éve 2 hete #19962 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
na ja. Tier 9,10 hajók között már ritkán találkozni zsíros célponttal..
esetleg a végjátékban, amikor már reménytelen az állás és szerintem elmennek sörözni, mert már irányt se váltanak :)

de azt se pontozza a játék, ha feltartasz egy túlerőt, míg esetleg a csapatod befoglal...
egyébként miért is kell mindent a játéknak pontoznia...
a karma baromság helyett inkább XP-t/kreditet érhetne egy ellenféltől kapott elismerés. (csapaton belül könnyen visszaélésre adna alkalmat, vagy esetleg úgy lehetne kapni csapattárstól, hogy nem vagyunk szakaszban)

Több
9 éve 2 hete #19970 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: na ja. Tier 9,10 hajók között már ritkán találkozni zsíros célponttal..
esetleg a végjátékban, amikor már reménytelen az állás és szerintem elmennek sörözni, mert már irányt se váltanak :)

de azt se pontozza a játék, ha feltartasz egy túlerőt, míg esetleg a csapatod befoglal...
egyébként miért is kell mindent a játéknak pontoznia...
a karma baromság helyett inkább XP-t/kreditet érhetne egy ellenféltől kapott elismerés. (csapaton belül könnyen visszaélésre adna alkalmat, vagy esetleg úgy lehetne kapni csapattárstól, hogy nem vagyunk szakaszban)

igazából ezt pontozza a win rate :)
ha miattad nyer a csapat, akkor elviekben több xp, kredit, meg mindenféle jóság :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #19979 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

A trident pálya az egyik oldalnak kedvez a Hippert meg berakta a 10-esek közé.Aszem kijátszotam magam mára.
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hete #19981 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyet se láttam még. Ma játszottam először az új verzióval.
3 csata Mutsukival, 2 győzelem, 1 bukó. 1 darab torpedótalálatom volt.
Egy Fuso-ra 6 km-ről indítottam összesen 18 torpot, összeset kimanőverezte, ezért otthagytam. N.Carolina 5,5 km-ről kapott tőlem 6 torpot, majd 6-ról még 6-ot, mindet kimanőverezte... Ez volt az utolsó csatám Mutsuval, eladtam, a kapitányt is tengerbe dobtam. Dühítő nagyon.

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.