Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #19983 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár hónapja elkezdtem komolyabban rombolózni, akkor nagyon jól ment. De egy ideje alig van 1-2 torpedó találatom, mindegy milyen közelről indítom őket. Játszani se sok kedvem van már, mert nem tudom, melyik hajóosztályt húzzam. Mire egyikkel sikerül úgy-ahogy megtanulnom játszani, eredményeket felmutatni, szétbasszák...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #19984 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
11 csatából 4-et sikerült kin keservesen nyerni....A napi küldetés éppen,hogy meg lett zárás előtt. :sick:

A bevételi oldal az igazából jó volt, kb. 1 milla az összes csatában. De az, hogy nem lehet nyerni az EU-s szervereken, ha Magyar IP címről lépsz be, az már szemétség...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Fujipapa által.

Több
9 éve 2 hete #19985 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

A trident pálya az egyik oldalnak kedvez a Hippert meg berakta a 10-esek közé.Aszem kijátszotam magam mára.

Trident pályán ezt én is így éreztem, teljesen igazad van.

Több
9 éve 2 hete #20009 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csabi egy Budyonny 18 találat az nagyon nagyon kevés szinte semmi ez a hajó akkor hoz eredményt ha a találatok száma min 100 felett van. Vagy nagyon magas Tierbe rakott vele vagy nem értem.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #20012 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Csabi egy Budyonny 18 találat az nagyon nagyon kevés szinte semmi ez a hajó akkor hoz eredményt ha a találatok száma min 100 felett van. Vagy nagyon magas Tierbe rakott vele vagy nem értem.

Ezzel én is tisztában vagyok :) .A Trident pálya nagyon nem fekszik és állandoan oda rak.(12 ora melo után lehet nem kéne probálkoznom :unsure:

Több
9 éve 2 hete #20013 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem a fáradság az hozza ezeket az eredményeket, te ettől sokkal jobb eredményeket szoktál hozni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.