- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hááát az a hajó nagyon sz@r szerintem is.Pár szenvedős csata után el is adtam.Tiszta nevetség volt,semmit sem lehetett vele el találni...tyer82 írta: Megvettem North Carolina-t, első köröm vele (azt aláírom, hogy szokni kell majd még), de hogy ennyire szar legyen....
A sebzés az egy vicc, cirkálók többet sebeznek belém basszus 1 lövéssel...
Nem tudom miket állítottak már megint a játékon, de a sebzéseim drasztikusan csökkentek a petch óta (és a találati arányom is, jó ha eléri a 10 %-ot...).
Én nem mostanában játszottam a Fusoval,de ha még mindig olyan,akkor szerintem az egyik legjobb hajó a játékban.Egyetlen átka a citadella érzékenysége.De ez csak az én véleményem.Élvezetesebb volt jóval mint nagyobb tierben.tyer82 írta: Az ember azt hinné, hogy ahogy magasabb tierbe lépked, jobbak a hajók, hátt, az eddigi meglátásom, hogy 5-ös, 6-os tierben jobb volt. A Fuso után pl. a Nagato-nál sem éreztem, hogy na most ez egy fejletteb hajó. Arról nem is beszélve, hogy 6-os tierig lehet nyereséges csatákat menni prém nélkül is, utána nagyon nehéz.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.