- Köszönetek: 1602
tyer82 írta: Az ember azt hinné, hogy ahogy magasabb tierbe lépked, jobbak a hajók, hátt, az eddigi meglátásom, hogy 5-ös, 6-os tierben jobb volt. A Fuso után pl. a Nagato-nál sem éreztem, hogy na most ez egy fejletteb hajó. Arról nem is beszélve, hogy 6-os tierig lehet nyereséges csatákat menni prém nélkül is, utána nagyon nehéz.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta:
tyer82 írta: Az ember azt hinné, hogy ahogy magasabb tierbe lépked, jobbak a hajók, hátt, az eddigi meglátásom, hogy 5-ös, 6-os tierben jobb volt. A Fuso után pl. a Nagato-nál sem éreztem, hogy na most ez egy fejletteb hajó. Arról nem is beszélve, hogy 6-os tierig lehet nyereséges csatákat menni prém nélkül is, utána nagyon nehéz.
egyik este meguntam a csatákat, de még elnézelődtem, mik várnak nagyobb tierben. a hajók tényleg csak minimálisan jobbak, viszont többszörösébe kerülnek. nem is értem a WG-t ilyen szempontból, hogy egyrészt erőlteti a magasabb tiereket, másrészt az árukat kreditben és XP-ben a csillagos égig tornássza.
a hajók hatékonysága viszont nehéz ügy: a nehézcirkálók megálltak a 203-210mm-nél, a lövedékek rombolóereje már csak minimálisan nőtt, a csatahajók is elérték a 400mm körüli határt, de a CV-k korában már a Yamato sem tudta kihasználni átlag feletti űrméretét. ami látványosan fejlődött pont emiatt, a hajók légvédelme. ami még látható főleg cirkálóknál, hogy a jobb gépesítés miatt nőtt a tűzgyorsaság. a játék emiatt sem lehet történelmi teljesen, hiszen a történelem abba az irányba ment, hogy a hordozók, a légierő uralta a tengereket, tehát nem is lenne értelme mással játszani.
ladanyi írta: geotigris ajánlom az azonnali kilépést az adott csatából. Nincs idegeskedés, nincs időpocsékolás.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.