Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20350 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Az ember azt hinné, hogy ahogy magasabb tierbe lépked, jobbak a hajók, hátt, az eddigi meglátásom, hogy 5-ös, 6-os tierben jobb volt. A Fuso után pl. a Nagato-nál sem éreztem, hogy na most ez egy fejletteb hajó. Arról nem is beszélve, hogy 6-os tierig lehet nyereséges csatákat menni prém nélkül is, utána nagyon nehéz.

egyik este meguntam a csatákat, de még elnézelődtem, mik várnak nagyobb tierben. a hajók tényleg csak minimálisan jobbak, viszont többszörösébe kerülnek. nem is értem a WG-t ilyen szempontból, hogy egyrészt erőlteti a magasabb tiereket, másrészt az árukat kreditben és XP-ben a csillagos égig tornássza.
a hajók hatékonysága viszont nehéz ügy: a nehézcirkálók megálltak a 203-210mm-nél, a lövedékek rombolóereje már csak minimálisan nőtt, a csatahajók is elérték a 400mm körüli határt, de a CV-k korában már a Yamato sem tudta kihasználni átlag feletti űrméretét. ami látványosan fejlődött pont emiatt, a hajók légvédelme. ami még látható főleg cirkálóknál, hogy a jobb gépesítés miatt nőtt a tűzgyorsaság. a játék emiatt sem lehet történelmi teljesen, hiszen a történelem abba az irányba ment, hogy a hordozók, a légierő uralta a tengereket, tehát nem is lenne értelme mással játszani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20351 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A próba:

Ja ez is simán hozható lett volna ..... :pinch: és ez is csak véletlen... :evil:

Persze ágyúznom kellet vele, különben már régen befoglaltak volna az más kérdés, hogy "láthattlanul" kell játszani vele, de a "szuper csapat" végett nem lehetett... :woohoo:

(ötödik vereség zsinórban ezzel..)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hete #20352 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
geotigris ajánlom az azonnali kilépést az adott csatából. Nincs idegeskedés, nincs időpocsékolás.

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20353 Írta: geotigris9

BigaC írta:

tyer82 írta: Az ember azt hinné, hogy ahogy magasabb tierbe lépked, jobbak a hajók, hátt, az eddigi meglátásom, hogy 5-ös, 6-os tierben jobb volt. A Fuso után pl. a Nagato-nál sem éreztem, hogy na most ez egy fejletteb hajó. Arról nem is beszélve, hogy 6-os tierig lehet nyereséges csatákat menni prém nélkül is, utána nagyon nehéz.

egyik este meguntam a csatákat, de még elnézelődtem, mik várnak nagyobb tierben. a hajók tényleg csak minimálisan jobbak, viszont többszörösébe kerülnek. nem is értem a WG-t ilyen szempontból, hogy egyrészt erőlteti a magasabb tiereket, másrészt az árukat kreditben és XP-ben a csillagos égig tornássza.
a hajók hatékonysága viszont nehéz ügy: a nehézcirkálók megálltak a 203-210mm-nél, a lövedékek rombolóereje már csak minimálisan nőtt, a csatahajók is elérték a 400mm körüli határt, de a CV-k korában már a Yamato sem tudta kihasználni átlag feletti űrméretét. ami látványosan fejlődött pont emiatt, a hajók légvédelme. ami még látható főleg cirkálóknál, hogy a jobb gépesítés miatt nőtt a tűzgyorsaság. a játék emiatt sem lehet történelmi teljesen, hiszen a történelem abba az irányba ment, hogy a hordozók, a légierő uralta a tengereket, tehát nem is lenne értelme mással játszani.

Nos ez a pénz miatt van, ha belátható időn belül akarsz nagy tierekbe hajókat kifejleszteni és játszani akkor bele kell nyúlni mélyen a zsebbe és igen prémium tagság (pénz) nélkül nem fejlődik a hajó lényegében, főleg 6 - 7 tier után ha eredményes is akarsz lenni (feltételezem igen) ott már nagyon ildomos használni prémium fogyóeszközöket is(még ha nem is mindenből). És igen úgy van megcsinálva prémium tagság hiányában rendre kemény veszteségeket fogsz termelni általában csaták végére főleg ha a hajód is megsemmisül és javítani kell teljesen...

És ezek után vannak emberek akik el kezdenek magyarázni, hogy ingyenes a játék ...
Az is ingyenes, hogy kipróbálj egy jó autót az autószalonban.... remélem érthető a párhuzam!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20354 Írta: geotigris9

ladanyi írta: geotigris ajánlom az azonnali kilépést az adott csatából. Nincs idegeskedés, nincs időpocsékolás.

Itt a végén az én hajómat lőtték arról van a kép a csata legvége, ha megnézed nem sok volt utána nálunk a pont már csak 1 pont volt így kb. 3 másodperc, ha volt a csatából még max.
Mire meglett a kép metszete már régen vége lett a csatának.

Egyébként meg érdemes amúgy végignézni a csatát mert sok esetben azért nyerte meg csata mert írtál a chatbe és megfogadták. (Tegyük hozzá ritka eset, de többször volt rá példa.)
Esetleg tanúlhadsz a csatából is. (időnként ha figyelsz, nálam már ez elég ritka eset mármint, hogy látok új dolgot.. )

Több
9 éve 1 hete #20356 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai gyöngyszemecske. Az észosztás az ment a repülők irányítása helyett. Majd a végén a tömör vélemény :blink:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.