- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Lehet tényleg jobb lenne ha letörölnéd. Nem szidnál másokat, nem szidnának mások... Mi lesz ha a sok átokból amit a kilépéseidért kapsz, valami megfogan?ladanyi írta: Én arra reagálok amikor itt mindenki azon rágja magát, hogy milyen pipa amiért dolgok történnek vele. Én erre javaslom mindenkinek, hogy nem szabad idegeskedni ez egy játék, szórakoztatásra tervezték. Tudomásul kell venni, hogy a pénzesek előnybe vannak. Nyilván ezt nem lehet így kimondani, de szükség van az agyaggalambokra. Na most egy jó játék szerintem már csak az MM miatt is játékosállományra szorul az itt kicsit alacsony. De az én módszerem - legalábbis számomra- tökéletesen bevált már a wotban is, még akkor is ha az sokaknak nem tetszik. Persze egy-két jó köröm volt, sokban veszítettünk de nem lényeg, engem nem érdekel a statisztika. Azért mert én sajátos módon játszom ne harapjátok le a fejem, nem kötelező követni. Én csak az idegeskedés elkerülése végett írom. És persze folyamatos duma, hogy uninstall, de ez a recept több mint 2 éve jól mükszik, ment a wotban, a war thunderben és itt is.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.