Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20366 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csakhogy ahhoz h jól érezzem magam, az is bele tartozik, h tudjam, megtettem minden tőlem telhetőt, a megfutamodás valahogy nem tesz boldoggá... Ezenkivül a kihivás, a kihivás teljesitése is ide tartozik, a sima kacsavadászat valahogy nem elégit ki engem... :evil: Érthető remélem
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20367 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ladanyi koma ne érts félre ,még mindig nem akarok rádszállni,csak nem értek veled egyet,....visszaolvastam a korábbi hozzászólásaidat.Az összes,de tényleg az összes arról szól,hogy szar ez az egész,kilépsz ,uninstall....legalább egy + hozzászólásod lenne...de nincs:) vagy,hogy mentél egy kibszott jó kört....akár a botok elllen is...de nincs...:) akkor mégis miért? csak kiváncsi vagyok...mert ami lejön az az,hogy neked nem jön be ez a játék..:)

szerk. szeretsz valami sportot,akármit?az hogy néz ki ha levonul egy focicsapat a pályáról,mert gólt kapott?esetleg még erősebb csapat ellen is játszik? há nem is érdemes pályára menni....vagy egy bokszoló két maflás után kimászik a ringből?.......
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete sgt_dog által.

Több
9 éve 1 hete #20368 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mondjuk valahol megértem a kilépőket, bár én nem élnék vele, én még "halálom után" is bent szoktam maradni, megnézem mit művelnek, tanulságos általában. Szerintem erre lehetne egy olyasmi, hogy a csapat szavazhatna, hogy feladja és 51% többség esetén vége a játéknak. Esetleg a győztes csapat kaphat még bónuszt, hogy az ellenfél feladta :)

Több
9 éve 1 hete #20369 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én arra reagálok amikor itt mindenki azon rágja magát, hogy milyen pipa amiért dolgok történnek vele. Én erre javaslom mindenkinek, hogy nem szabad idegeskedni ez egy játék, szórakoztatásra tervezték. Tudomásul kell venni, hogy a pénzesek előnybe vannak. Nyilván ezt nem lehet így kimondani, de szükség van az agyaggalambokra. Na most egy jó játék szerintem már csak az MM miatt is játékosállományra szorul az itt kicsit alacsony. De az én módszerem - legalábbis számomra- tökéletesen bevált már a wotban is, még akkor is ha az sokaknak nem tetszik. Persze egy-két jó köröm volt, sokban veszítettünk de nem lényeg, engem nem érdekel a statisztika. Azért mert én sajátos módon játszom ne harapjátok le a fejem, nem kötelező követni. Én csak az idegeskedés elkerülése végett írom. És persze folyamatos duma, hogy uninstall, de ez a recept több mint 2 éve jól mükszik, ment a wotban, a war thunderben és itt is.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hete #20370 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Három csat a Bugyonijjal három vereség mind járom a Trident pályám :sick:

legközelebb ha aTridentre rak én is ki lépek :)
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20375 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Én arra reagálok amikor itt mindenki azon rágja magát, hogy milyen pipa amiért dolgok történnek vele. Én erre javaslom mindenkinek, hogy nem szabad idegeskedni ez egy játék, szórakoztatásra tervezték. Tudomásul kell venni, hogy a pénzesek előnybe vannak. Nyilván ezt nem lehet így kimondani, de szükség van az agyaggalambokra. Na most egy jó játék szerintem már csak az MM miatt is játékosállományra szorul az itt kicsit alacsony. De az én módszerem - legalábbis számomra- tökéletesen bevált már a wotban is, még akkor is ha az sokaknak nem tetszik. Persze egy-két jó köröm volt, sokban veszítettünk de nem lényeg, engem nem érdekel a statisztika. Azért mert én sajátos módon játszom ne harapjátok le a fejem, nem kötelező követni. Én csak az idegeskedés elkerülése végett írom. És persze folyamatos duma, hogy uninstall, de ez a recept több mint 2 éve jól mükszik, ment a wotban, a war thunderben és itt is.

Lehet tényleg jobb lenne ha letörölnéd. Nem szidnál másokat, nem szidnának mások... Mi lesz ha a sok átokból amit a kilépéseidért kapsz, valami megfogan? :evil: :lol:
Ha ennyire zavar h kell valami pénzt is áldozni az amugy ingyenesnek hirdetett játékokba ahhoz h sikeres is lehess benne, lehet tényleg jobb lenne hanyagolni az efféle gémeket. Próbáld meg a singleplayert, focit, stb...

Van egyáltalán olyan jó köröd, amit itt is meg tudsz osztani, s meg is osztanád, v csak a sz..ás meg kilépés van? :P
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.