Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20359 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na én asszem feladom mára. Sorban az 5. olyan meccs, mikor szinte az első vagyok, akit kilőnek (pedig na 2., 3. sorban vagyok csak, direkt nem megyek előre Kirov-val). Azért a top 5 xp szerző közt benne szoktam lenni, de ma folyamatosan a végén kullogok. Ilyen az, mikor a Wg eldönti, bármit csinálsz, semmi esélyed jót és eredményeset játszani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20361 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tetszik vagy nem ha (igazán)eredményes akarsz lenni a játékban 1 - 10 tierbe (főleg az utolsó felében lévő tierekbe) keményen fizetned kell hozzá nem elég szimplán jól játszani.

És azt el lehet hinni nekem aki "unicum" játékos az nem azért(is) lett az mert egy árva forintot nem rakott a játékba, ha nem pont fordítva....

Kicsit ilyen szolgáltatás jellege van az egésznek(különben nem fizetne a játékos újra meg újra) hogy ha x összeget fizetsz azért kapsz ezt meg azt különböző előnyökkel fogsz rendelkezni a többséggel szemben és így sokkal sikeresebb lehetsz a játékban...:ohmy:

Több
9 éve 1 hete #20362 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Olyan csatába kerültem gyerekek, hogy 4 pink volt a csapatomban. Mi ez ha nem azonnali kilépés? Az előző csatában egy idióta svetlankaval folyamatosan engem torpedózott. Hihetetlen. Eddig alig volt csata amit végigjátszottam, kezd nagyon gázzá válni a játék.

Több
9 éve 1 hete #20363 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Olyan csatába kerültem gyerekek, hogy 4 pink volt a csapatomban. Mi ez ha nem azonnali kilépés? Az előző csatában egy idióta svetlankaval folyamatosan engem torpedózott. Hihetetlen. Eddig alig volt csata amit végigjátszottam, kezd nagyon gázzá válni a játék.

tedd meg pls a magad, és mások érdekében, hogy uninstall, oszt kész.
tenyleg :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, sgt_dog

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20364 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
A játék szórakoztatásra van, és én azt a csatát ami nem szórakoztat nem játszom. Az akcióba az is jó és azért, hogy Te jól érezd magad nem fogok végig szenvedni egy eleve vereségre ítélt csatát.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete ladanyi által.

Több
9 éve 1 hete #20365 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár napja volt egy csatám Amagival.pink volt a Lexingtonunk,mindenki a rózsaszín repülőkön röhögött..Csata végén nyomtam egy+ like-ot a karmájára,mert bizony nagyon hasznosan támogatott.Okés ritka az ilyen,de ugye vannak itten jövőbelátók akik már előre tudják a tutit....és kilépnek..van egy sejtésem,hogy csak jót teszel a csapatoddal,ha kilépsz...de télleg még többet tennél,ha be sem lépnél :P

A prémfizetés azon kívül,hogy gyorsabban fejlődsz milyen +ad még? nagyobb sebzés? győzöl minden csatában?Prémfiókkal játszok én is,de nem tapasztalok ilyeneket...másfél, két hete 40 % körül van a winrate-em...lepattanok ,sebzés nélküli találataim vannak pedig fizetek... a bdsrstnt :lol: mindenki panaszkodik a visakártyás prémhajós noobokra... ők se jobbak,mert tejelnek...de ők jól jönnek a wg-nek:)
Aki meg unikum,az szerintem fizetés nélkül is az jóval az átlag felett teljesít...szerintem....
Az,hogy marha gyorsan magas tierbe "fizeti" magát a versenyző nem biztos ,hogy előny....
Hja és tier8 még átlagos teljesítménnyel kihozható anyagilag pozitív mérlegre.Igaz nincsenek 2-400k-s bevételek,de bőven nincs minusz....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.467 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.