Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20376 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet én vagyok nagyon korlátolt,de nem látom,hogy a fizetés konkrétan hogyan befolyásolja a csata kimenetelét...prém nélkül miért lennél te agyaggalamb?a játékosszám meg...a wot-ot jóval többen játsszák,és szerintem sokkal szarabb mit ez....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20378 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet ki kellet volna lépném már az elején mikor megláttam a csapat összeállítást :

Ezért is csináltam képet mert tuti buktának nézet ki kapásból...
Végeredmény :

Ám kitartottam és egy Amagit 1vs1 ben azért kiszedtem :P de lehet ez is azért volt mert régóta veszek prémiumot... B)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, DragonZ, SgtBala

Több
9 éve 1 hete #20380 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Azért mert én sajátos módon játszom ne harapjátok le a fejem, nem kötelező követni. Én csak az idegeskedés elkerülése végett írom.

nem harapjuk le egész addig, amíg nem a mi csapatunkból lépsz ki így :D :evil:

Több
9 éve 1 hete #20381 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pedig annyiszor megfogadtam, hogy nem folyok bele a játék módom elbeszélésébe, mert mindig jön valaki és félremagyarázza a szavaimat. Nem látom, hogy kit szidtam a leírtakkal?! Nem hiszek az átkokban és már mivel évek óta így játszom, vélhetőleg a jövőben sem kell félnem. Én egy szóval sem mondtam, hogy baj ha valaki pénzt öl bele a játékba ez az első félremagyarázásod, és nem is nagyon akarok belefolyni ebbe mert jön a következő.

Több
9 éve 1 hete #20382 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kb sehogy, különben folyamatosan nyernem kéne.. De nem..
A kilépegetéssel csak az a baj, hogy ha valaki a csapatodban úgy gondolja, hogy na most lehozzuk a csatát akkor plusz egy ember helyett kéne küzdeni. Ami néha sok..
Agyaggalamb meg te magad leszel amikor kilépsz de a hajó ottmarad free fragnek..

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20383 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem is arról volt szó,hogy baj-e vagy nem a fizetés... De Te is azt mondtad,hogy előnyökkel jár.....de mivel? ha prémfiókkal csatába lépek milyen bónuszom van?Nem csak tőled kérdezem,mindenkitől.....csata végén több kreditem,xpm van ok....de csata alatt milyen előnyt élveztem?

A kilépős technika még mindig sántít:) top tier vagy....már bizsereg az ujjad,itt kaszálás lesz...de a kisebb hajókból 2-3 úgy gondolja,hogy ez neki kibszott nagy bukta lesz és kilép....akkor bezony neked sem lesz nagy kaszálás valószínűleg...:)

szerk. úgy látom nem lesz közös nevező,én részemről befejeztem:) ráadásul szétoffolt(uk)am a topikot oszt nem is vagy(unk)ok mérges(ek) :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.539 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.