Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20448 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mit tudnék még tenni? 4 alkalommal mentem ma a Kiroval, 4 Defat ez még nem is volna baj, de miért van az, hogy a csapat elhullik körülöttem úgyhogy nem is állunk vesztésre? Jól kezdenek aztán ütemesen kilövik őket. Minden köröm ilyen volt mint a képen. Mit tudnék még tenni? Van ötlete valakinek mit csinálok rosszul?
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20454 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
távolról sem vagyok profi csapatjátékos, de ilyenkor megnézem, ki játszik jól a közelemben és hozzá csapódok. ha a játék díjazná a hősies akciókat (a ramming-on kívül), biztos gyakrabban rohannék önfeláldozó módon megmenteni bajba került hulló társaimat, de jelenleg a csapat győzelme szempontjából többet számít, ha a jobb játékosokat segítem. a tanulni is akaró óvatos kezdő úgyis követi ezt a példát.
persze vannak tök reménytelen helyzetek. kedvenc szórakozásom cirkálókkal, hogy vert helyzetben őrült módjára menőverezek a túlerő ellen menekülve percekig, miközben csipegetem őket. a csapat másik része talán ki tudja ezt használni és alkot valamit, miközben lekötöttem pár ellenfelet. ilyenekt persze szintén nem pontoz a játék :) (nem lenne rossz egy olyan plecsni, hogy x percig folyamatosan támadtak és te harcképes maradtál)
és amiért az első mondatot kezdtem, néha én is noob vagyok és benézek valamit/rosszul döntök, ami a csapat szempontjából balul sül el. minél lassabb, lomhább a hajó, annál nehezebb vagy nem is lehet korrigálni egy rossz döntést (ami néha csak annyi, hogy na akkor most megkerülöm ezt a szigetet :))

vicces lenne egy WoWs "híres utolsó mondatok" gyűjtemény :)

Több
9 éve 1 hete #20457 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
8 tier = elb@szott játékosok gyűjtőhelye (természetesen a többség az nálunk általában)
A retkes ellen CV miatt persze semmit nem lehet torpedózni hab a tortán az egyik DD náluk még AFK-s volt.
Kis nyomorult ha jól számolom minimum 5 ször támadott be a gépeivel.
CV-vel teljesen el b@szva a DD játék.
Az rohadt jó ha az egyik CV sokkal jobb a másiknál már eleve el van döntve a csata... :woohoo:

Nem szeretem a Fubukit mert tényleg csak torpedózni lehet vele még kevésbé lehet beleszólni a csatába ..
- de teljesen mindegy ha sz@r a csapat
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hete #20461 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: vicces lenne egy WoWs "híres utolsó mondatok" gyűjtemény :)

Parancsolj, ebben van egy csokorra való:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, BigaC

Több
9 éve 1 hete #20471 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor ha nem akkor amikor a DD támad... :woohoo:

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #20476 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a játék ba..tt manipulatív. 6 hét AW után ez nagyon látszik. Ilyen fájdalmasan nagy RNG nem létezik máshol csak a WG-nél. És a játékosok is, nem tudom mi van, tele van minden hülyékkel. Ez egész egyszerűen nevetséges. 3.ik napja kapom a hülyéket zsinórban, nem szoktam feladni, de most elég egy darabig megint. Ja, és aki szerint a CV játék nagyon bonyolult, sz.. sünt! Mert egész egyszerűen nem igaz.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete stevedoki által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.709 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.