Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #20477 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
A hétvégi rossz után jönnek a szokásos eredményes hétköznapok.
9 győzelem után a mai első vereség :/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #20480 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Ja, és aki szerint a CV játék nagyon bonyolult, sz.. sünt! Mert egész egyszerűen nem igaz.

Nem tudom, hányas tierben próbáltad eddig a CV-t, de szerintem a nyolcas szinttől kezdve ezt a nézetedet felülvizsgálod majd... :)

Több
9 éve 1 hete #20486 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

stevedoki írta: Ja, és aki szerint a CV játék nagyon bonyolult, sz.. sünt! Mert egész egyszerűen nem igaz.

Nem tudom, hányas tierben próbáltad eddig a CV-t, de szerintem a nyolcas szinttől kezdve ezt a nézetedet felülvizsgálod majd... :)

hát, én inkább a hetest mondanám.
szerintem minden CV életében mérföldkő, mikor jellemzően még hatossal találkozik az első Coloradoval :)

ugyanakkor Dokinak mégiscsak igaza van ám abban, hogy a CV játék kimondottan egyszerű. ami a bonyolult, az a CV-vel jól játszani. no látod az tényleg k-a nehéz :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #20492 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

szerintem minden CV életében mérföldkő, mikor jellemzően még hatossal találkozik az első Coloradoval :)

Coloradóval egyedül maradtam 5 hajó ellen, de mielőtt kilőttek, még 3 hajót víz alá küldtem.
ami tényleg a legszebb volt, hogy a CV nem tudott kinyírni, 18 gépét lőttem le. nem néztem a tierjét, de valószínűleg alacsonyabb volt, hogy így megúsztam kíséret nélkül.
aztán egy NC lenoobozott, hogy miattam vesztettük a játékot. csak annyit írtam neki, hogy miért nem várt meg, tudhatná, hogy a Colorado nem egy F1-es gép.. előrerohant, aztán csobbant, pedig ketten tényleg többre mentünk volna.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58

Több
9 éve 1 hete #20503 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
4 vereség 1 huzamban a Kutuzovval. Ha lehetne, elcserélném egy Atago-ra :)
p.s. köröket megyek vele elfogadhatóakat, de valahogy sosem nyerek. ha CV közelébe megyek, hogy majd jól megvédem a repülőktől, akkor tuti nem őt támadják. ha BB-ket kísérek, amíg távolról lövök/támogatok nincs gond, de a közelharcot a Kutyi nagyon nem szeresse. (pedig ennyi AP közelre nagyon pusztít, csak hát ez a hajó tényleg papír, akármilyen szögből).

Több
9 éve 1 hete #20504 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na jó. Tudom persze, hol volt a hiba. Kirov ami idegesített, kb mint a kolléga felettem a Kutuzov-al. Annyi különbséggel, hogy XP azért jön szépen, de nyerni vele nem tudok. Szóval tegnap este agyhalott Minekaze (Már rózsaszín névvel érkezett a csatába) ráküldte egy New Yorkra a torpikat, közelről, nem is foglalkozva vele, hogy én is ott vagyok. A New York-ot férfiasan ledaráltam, minimum élet maradt neki és nekem is. A szaros Minekaze torpedóit kellett kerülgetnem, hogy ne legyen team kill-je megint. Lőni így nem tudtam, New York másodlagos fegyverzete elkapott. Őt meg a Minekaze torpedói. Hülye voltam igen, nem foglalkozni vele, újabb team kill neki, nekem meg a New York skalpja. Felídegesítettem magam, és véletlen rányomtam az Arkansas Beta-ra. (Aki nem tudja, 0 légvédelem, nem szoktam játszani vele pont ezért.) Naná, hogy volt két CV, azzal a bálnával mégis elhúztam sokáig ellenük, végül vízbetőrés végzett velem. NA itt írtam a dühöngőbe. És nem a hordozós fórumba. Ez végül is a dühöngő.. Egyébként meg, szatelit vadász játék nem bonyolult, más kérdés, hogy van akinek nem megy.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.