Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #22606 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem szabad azzal foglalkozni mit írnak, én ha lehetne ki is kapcsolnám mert egyáltalán nem érdekel ki,mit, mikor és miért ír oda. Tenni kell a dolgodat ami itt egyet jelent a lehető legjobban játszani! Az összes többi egy jelentéktelen momentum csupán.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #22610 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a baj, hogy hiába jelzed neki, öreg, üres a közép, cv-ben ülök, tuti jön egy rombi, hogy kinyírjon, erre ugat nekem, hogy kuss polak, 20k átlag dm-el mit akarok.én? 20k átlag dm-el???
Persze jött a dd, és elkapott, de előtte kiszórtam 80k dmg-et, az ellen dd bocsánatot kért, tök jó fej volt, az egyik csapattársam meg otthagyott, mondván, amíg engem lőnek, addig elszaladhat. A polakos gyereket elküldtem a kurva anyába, csapatban utolsóként végzett..... tegnap über szar napon volt ..... és természetesen buktuk a csatát, 15/3-ra, értitek? Tegnap sorba ilyen csapatom volt, a csapatom 100%-ban, az ellenfél csapata max. 30%-ban veszett oda.
Egyetlen nyertes csatám a Saipan-al volt, mert lefoglaltam az ellen cv-t, és közben támadtam a többi hajót is.
A Shokakuval nem tudtam győzni, mert mire alkottam valamit, elhullott a csapatom, véletlen lenne, 7x egymás után?

Több
8 éve 10 hónapja #22612 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: ...mire alkottam valamit, elhullott a csapatom, véletlen lenne, 7x egymás után?

Nem véletlen, Vadász uraság, ne járj annyit a málnásba, ha tudod, h. ott a medve... :whistle:

Murphy első WoWS-törvénye: vesztes hajóval nem hajózunk ki újra a kikötőből. :)

Több
8 éve 10 hónapja #22613 Írta: Kzoli
Hipper23 ne menjek be VI hajóval?
A Fusoval toltam amíg játszottam ranked, és szanaszét lőttem a Nagatókat, Szinte folyamatosan csapat első voltam alig volt olyan csata talán három négy ahol 100.000DMg alatt teljesítettem ez nem ezen múlik, és pont ez a baj amikor a User azt hiszi, hogy VII hajóval jön akkor már minden rendben lesz és szét fog lőni mindenkit, ez bizony nagyon nem így van!

Több
8 éve 10 hónapja #22616 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Hipper23 ne menjek be VI hajóval?
A Fusoval toltam amíg játszottam ranked, és szanaszét lőttem a Nagatókat, Szinte folyamatosan csapat első voltam alig volt olyan csata talán három négy ahol 100.000DMg alatt teljesítettem ez nem ezen múlik, és pont ez a baj amikor a User azt hiszi, hogy VII hajóval jön akkor már minden rendben lesz és szét fog lőni mindenkit, ez bizony nagyon nem így van!

Gondoltam, hogy valaki majd pont ebbe fog beleakadni. Kérlek ne írj ilyeneket. Én elhiszem, hogy te qrva jó vagy Fusoval és még van egy elenyésző kisebbség aki jó játékos és bármilyen hajóval képes jót alkotni, de nem is őket céloztam az írással. NEm azt írtam egyébként, h VII-es hajóval szét fog lőni bárki mindenkit, hanem h én szétfogok lőni bármilyen VI-ost, ha VII-esben ülök. Te vagy akkor a kivétel aki erősíti a szabályt, mert attól mert te jól tolod Fusoval én meg azt látom több száz ranked meccs után, hogy statisztikailag egy, olyan csapat, amiben nem két VII csatahajó van, hanem egy VI-os és egy VII-es 2 VII-es ellen az többször veszít mint nyer és általában pont azzal veszít, hogy vagy a VI-ost pikkpakk kicsinálják, vagy azért mert a VI-os tudja, hogy sebezhető ezért nem vállalja fel a párharcokat, amivel sokszor kivonja magát a csatából. Rengetegszer látok VI-os csatahajót csapat utolsóként végezni, olyan XP-vel, amiből látszik, hogy vagy nem tudott eleget lőni, vagy pattogott.

Pont tegnapi példa, Fuso jön nekem orral full HP-n elkap úgy, hogy nekem majdnem teljesen az oldalam van felé, a táv 6km és nekem csak fél HP-m van. A végén csak elmerült és nem azért mert bénább lett volna normálisan csinálta amit kell szépeket lőtt belém, de nem elég szépeket Ő meg bárhogy állt átment minden.

De mégegyszer: nem vitatom, hogy lehet úgy Fusoval játszani, hogy eltünteted a Tiernyi különbséget, de ezt a nagy átlag nem tudja megcsinálni számukra javaslom inkább, hogy ne induljon el egy tiernyi hátránnyal ha nem muszáj.

Több
8 éve 10 hónapja #22617 Írta: Kzoli
Ezt elfogadom én 70 csatát mentem eddig ebben a szezonban a Fusoval amiben 71 hajót ki is lőttem, itt az győz aki jobban tud pozíciót szerezni és onnét jó támadásokat indítani.

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.