Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #22592 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nah mára elég... 35% win ratem van ma rankedban. Ez még oké, WG ma nem adja hétvége stb... de mindez összvissz 1 csillag veszteséggel csak (ugye a vesztes csapat legjobbja nem veszít csillagot.) ÉS nem DD-vel, amivel cappelek 1-et kb. és a veszteseknél már legjobb vagyok, hanem BB-vel:)

Az alap ma az volt ha nem lövök egy High Calibert az tuti bukta, meglövöm a High Calibert akkor csak 60%-ban bukta. Jó a High Caliber rankedban kb. 100K nem egy csoda összeszedni BB-vel, de akkor is.

KEdvencem egy srác volt Schorssal. Bemegyünk még el se indul a csata, de már írogatja, hogy ám a használhatatlan BB-k ne bujkáljanak. Nem vagyok az a bujkáló stílusú játékos, sniperkedni sem szeretek, nekem az ellen BBje 15km-en belül fekszik a CAk meg legyenek 12-13-on, így vagyok hatékony távolabbról csak kockadobálás az aim, amit meg unok.
Szóval mondom a csókának, hogy oké.
Erre csak olt tovább, hogy de menjek be capre ám mert különben miattam szétszedik a CA-kat. És, hogy egyébként is mindig a BB-k miatt halnak ők (CA-k) mert campelünk. Nem írtam neki vissza, hogy szerintem meg azért haltok mert idiótán rusholtok és egyébként is ha lehet akkor én BBként pont az ilyeneket szoktam elsőnek takarítani nem a BBket.
No mindegy, annyit írtam neki, hogy én bemegyek neki capre, de ha egy torpedót kapok vmi szaros DD-től akkor törölje le a játékot. Erre írja az nem az ő dolga dogeoljam ki a torpedokat, hiszen Nagatoval vagyok az gyorsan fordul.
Gondoltam összegzem neki mit szertne:
Szóval azt kívánod tőlem a BB-től, hogy rusholjak (hahaha) be a capre, közben dodgeoljam a torpedokat, cappeljek, védjem a CAk seggét, ja és mindeközben nyírjam ki az ellen BB-it. Igen ez a feladatod mondta ő, hiszen a BB nevében is benne van, hogy battle vagyis nekem kell a frontvonalon lennem hiszen ez a nevem. Vinnyogtam a röhögéstől.

Csata: Behajókázom capre. Becsületére legyen mondva jön mögöttem a Schors. Ellen feltűnik 2 BB 1 CA 1 DD szögbe állok a BB-knek, amikor kiszúrom a DD-t. Tuti torpedok jönnek választhatok: vagy megeszem a torpedokat vagy mutatom az oldalam az ellenséges BBknek. Az utóbbit választottam 8 torpedo elsuhan mellettem, közben azért égek mert a CA persze meggyújt, de hát bírom BB vagyok. Ekkor jön a várva várt salvo az oldalamba az ellen BBitől 30K minusz.
Schors azonnal írja, hogy én egy idióta vagyok az oldalamat mutatom. Erre még nem volt időm reagálni, majd később.
Hát gondoltam, akkor jöjjön aminek jönnie kell meghalok, de azért adjunk le vmi sebzést meg fogjam le az ellen tüzét a többiekről. Ellen Yorckja 8km 1 salvo süllyed, rendben. 2 BB villába fog esélyem nincs az egyiknek még elviszem a fél HPját majd elmerülök.

Schors: na megint egy useless BB idiota oldalba löveti magát.
Mondom neki figyelj már kiscsopi azért kaptam oldalba 30K sebzést, hogy kikerüljek 60K sebzésnyi torpedot és ugyan te merre vagy? (nézem a térképen a kezdőpoziciónk mögött dekkol).
Schors: Hát ő lelépett amikor látta h bekapok 30K sebzést. Mert ő nem hülye hogy ottmaradjon. És hogy én mekkora idiota vagyok, hogy csak így bemegyek és meghalok.
ÁÁÁÁÁÁÁ
Mondom neki: soha nem megyek be így most is csak miatta mentem hogy lássa mi történik mielőtt kikiáltja magát taktikai géniusznak.
Itt már a csapattársak is oltották, hogy mekkora hülye és hogy a BB(én) ahhoz képest milyen szar helyzetbe hozott rendesen megcsináltam amit lehetett abban a helyzetben.

Ezek után kivonult A10-re és ott duzzogott végig :)

Egyébként megértem, hogy valahol ideges volt a BBkre, én alapból inkább CA játékos vagyok, de rankedba, annyi pocsék BB játékos jön be, és olyan nagy a befolyása az eredményre a BB-knek (gondoljatok bele a HP fele náluk van!), hogy rankedet szinte csak BB-vel megyek és mivel VII-esből csak NAgato van ezért azzal.

Szóval azért megértem a srácot, hogy mérges a BBkre, mert rankedban tényleg nem sniperkedni kell a BBvel mert addig megölik a CAkat, amíg te sniperkedsz. Mindig kell tudni lőni nem fér bele egy feleslegesen megkerült sziget, mert addig a csata eldől. ÉS NEM, NE gyere be T6-os BB-vel, se NM se FUSO se Warspite mert bármilyen szögből úgy átlőlek h csak úgy csattansz. Illetve gyere T6-al csak ne velem legyél. Ja és ne rusholj be a capre mert megdöglesz pikkpakk:)

Bocsi hosszú lett, de mostanra legalább lenyugodtam:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #22594 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
tehát pedagógiai célzattal csobbantál egyet... :lol: :lol:

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22596 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Szinte teljesen mindegy, hogy milyen TIR-ben játszom és milyen sebzést és kill-t hozok össze..... A végeredmény mindig ugyan az! VERESÉG!!!

...

Orosz VPN-ről elég jó csatákat lehet menni!!!! :huh: :dry:

Hidd el, ez maximum a sors keze, nincs abban semmi összeesküvés, hogy néha nem mennek jól a dolgok a játékban. A legjobban úgy jársz, ha egy kicsit pihenteted. Néha nekem is tele van a csomagom vele, és olyankor aztán végképp nem megy a játék (ha az ember ideges, az még tovább rontja a koncentrálást >> még rosszabb körök)

Magyar IP-ről játszom, ranked-ben pl. T6-os hajóval (Cleveland) toltam eddig (rank 13), és nem éreztem hogy ellenem dolgozna a játék:

wows-numbers.com/player/500674039,tmage/?type=rank
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja tmage által.

Több
8 éve 10 hónapja #22597 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hipper23 írta: ....

én már ritkán játszom hétvégén. mások is írták, hogy ranked inkább hétköznap, legjobb délelőtt, persze aki teheti. sokáig ez se lesz jó, mert itt a nyári szünet, szóval mindenhol megjelennek a taktikai géniuszok :)
kár, hogy a player életkora nincs kint, nem mintha egy iskolás ne játszhatna kitűnően, de mondjuk ha tudnám, hogy egy tizenévessel vitatkozom, valószínűleg el se kezdeném a beszélgetést.
amúgy ha nagyon izzik a levegő körülöttem, bevallom, le se szarom a chat-et. úgyis látom, ki merre megy, mit csinál. utána szoktam látni, hogy jé ezek engem anyáztak itt nemrég. az ő bajuk...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, tmage, DragonZ

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #22599 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

Hipper23 írta: ....

én már ritkán játszom hétvégén. mások is írták, hogy ranked inkább hétköznap, legjobb délelőtt, persze aki teheti. sokáig ez se lesz jó, mert itt a nyári szünet, szóval mindenhol megjelennek a taktikai géniuszok :)
kár, hogy a player életkora nincs kint, nem mintha egy iskolás ne játszhatna kitűnően, de mondjuk ha tudnám, hogy egy tizenévessel vitatkozom, valószínűleg el se kezdeném a beszélgetést.
amúgy ha nagyon izzik a levegő körülöttem, bevallom, le se szarom a chat-et. úgyis látom, ki merre megy, mit csinál. utána szoktam látni, hogy jé ezek engem anyáztak itt nemrég. az ő bajuk...

Tegnap egy csapattárs a Colorado-ból osztotta az észt, miszerint el kéne adnom a Cleveland-et, és uninstallálni a játékot, mert - szerinte - béna vagyok.

Mókás volt a nevét (a nyertes csata után) a csapat eredmény legalján látni (1 repülőt sikerült leszednie). Abban persze igaza volt, hogy nem rontottam rá az ellenfélre (asszem mindkét oldalon csak 1-1 tier6-os játszott, és a többiek mind 7-esek voltak) de Cleveland-el nem a világ legokosabb dolga a közelharcot erőltetni nyilvánvalóan masszívabb csónakokkal.

Úgyhogy én csak úszkáltam a másik BB-nk mellett AA fedezetet adva az ellenséges CV repülői ellen, és rommá gyújtogattam a feltűnő csatahajókat. Amikor meg meg volt rá a lehetőség, elzavartam egy Blyskawica-t B pontról és befoglaltam.

Több
8 éve 10 hónapja #22602 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos feltűnt a wot rng, és komolyan kezdek csalódni a warship-ben, tegnap 8 csatából hét bukta, minden esetben a csapatom hihetetlen gyorsasággal olvadt el, azt hittem tanbultak a wot hibáiból, de nem...... csak nem értem, miért hoznak létre valamit, amit utána szétbasznak????

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.