Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22479 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ranked, Mex, Blyskawica kitör a sziget mögül 4km-ről, arrafelé áll az első két löveg, lehetetlen mellélőni, de a lövések mintha elhajlanának a hajó mellett, 2 talál csak. Felét leviszi, elkerülöm az első szalvót csodával határos módon, a másodlagosok mind mellé lőnek, talán egy találat (pedig skill is rajta van). még egy szalvó torpedó, közben bombáz a CV, tűz, vízvbetörés, csobbanás.
ugyanott, nem sokkal előbb, egy ARP Haguro 6km-re, 6 lövésem talál, mindegyik darab szerint 1K sebzés... szépen elcsónakázik tovább egyenesen, kicsit megrázza magát...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22490 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
ez wargaming rng .... én a múlt alkalommal egész napos szívtón voltam ... valahogy nem akarta adni, de mit is gondolok egy ilyen korrekt cégről mint a wg......

Több
8 éve 11 hónapja #22522 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
ÓÓ Biga ezt én sem értem, mert volt olyan, hogy ki írta 6 találat a Nagatoval de nulla sebzés! ezt vagy tizenöt alkalommal biztosan megcsinálta a Rankedban az utóbbi két napban.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22585 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szinte teljesen mindegy, hogy milyen TIR-ben játszom és milyen sebzést és kill-t hozok össze..... A végeredmény mindig ugyan az! VERESÉG!!!

Már komolyan fontolgatom, hogy írok a WG-nek egy levelet amiben ecsetelem, hogy Magyarországi IP címről annak az esélye, hogy nyerünk, szinte elhanyagolható.

Persze, ha egyedül írom meg a levelet és úgy háborgok annak nem sok értelme lesz. Viszont, ha többen összefogunk akkor lehet, hogy meghalják a hangunkat.

Akinek úgy érzi, hogy Ő is ebben a cipőben jár és a felhasználói nevét adja a levélhez, kérem küldjön már egy email nekem, hogy egyáltalán lássam, van e értelme ennek az egész dolognak.

fuji001@me.com

Orosz VPN-ről elég jó csatákat lehet menni!!!! :huh: :dry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 10 hónapja #22587 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem a ranked-jeim mostanában például elég jók voltak (42 csata, 64.29 WR)
wows-numbers.com/player/530588344,BigaCubensis/?type=rank

de nekem is van gyakran szar sorozatom. nem tudom, mitől függ, de nem hiszem, hogy nemzeteket büntetnének :)

Több
8 éve 10 hónapja #22588 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
persze hogy nem, ti személyesen vagytok rajta a wg feketelistáján :evil: :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.