Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22423 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na, ha már kaptam prémiumot. Gondoltam cirkálók egyet.. 3 csata, mind 3-xor Ocean "map" . Mindegyik alkalommal ugyanott kezdtem. Mind háromszor a csapatom elment lemming módra C-re, de nem foglalt, hanem rossebb tudja mit csinált, mert az ellenség A+B-re ment. Mind buktuk szégyenteljes módon. A 3ból 2 alkalommal nem felejtett el csapattárs nekem jönni, de most már nem is igazán lényeg, unalmas lenne a nevem FEHÉR színnel írva. A 3-ból 2xer a top tier csatahajóink nem sebeztek annyit. mint nekem sikerült egy stock 6os cirkálóval. Viszont rendre túlélték a csatát. Lehet nincs is prémium hajójuk, csak kitartásuk meg rohadt nagy arcuk, amikor nagy teres csatában pár szerencsétlen két tierel lejjebb lévő hajót kilukasztanak. Az átlag sebbzés meg a béka segge alatt. CZ és PL nicknév utótag igen jellemző rájuk. Ez kész.. 0 Ft-ot nem ér ebben a játékban bármilyen prémium tartalom. Viszont a Colorado-t jó nézegetni a kikötőben. Tetszik. Ezért még biztos nem törlöm le. De menni vele nem fogok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22424 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szent Istvánt jó lenne prémiumként viszontlátni, csak kéne indítani rá valami fórumot és az osztrák playereket is bevonni, persze ők gondolom inkább a Tegethoffot szeretnék :)

ahogy nézem egyébként, egész frankó hajó volt a maga korában.
4x3 305mm-es, jó másodlagosok, még ha jól emlékszem, torpedóvető is volt rajta..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22425 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is jutott már eszembe :) , ha a britteknek ott a warpitzük, a lengyeleknek is van hajójuk, s a sárgáknak is, nekünk is lehet. Esetleg a franciáknak is a Jean Bart v vmelyik...
A WoTnál van egy nagyon ügyes magyar srác, főleg neki köszönhető hogy 2 magyar tank is bekerült prémként a játékban. Jó lenne vmi efféle lobbi a hajóknál is
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 11 hónapja #22427 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Szent Istvánt jó lenne prémiumként viszontlátni, csak kéne indítani rá valami fórumot és az osztrák playereket is bevonni, persze ők gondolom inkább a Tegethoffot szeretnék :)

ahogy nézem egyébként, egész frankó hajó volt a maga korában.
4x3 305mm-es, jó másodlagosok, még ha jól emlékszem, torpedóvető is volt rajta..

A szent István még a víz alatt is gyönyörű! Sajnos nagyon nehéz merülni mivel nemzetközi tengerész temető helynek van nyilvánítva és annyi engedély kell hozzá, hogy évekig tart megszerezni de jó mert így nem rabolják szét a hajó maradványait. Igaz a 70 méteres mélység miatt kevés ember van aki merülni tudja ezért talán nem kellett volna ilyen kemény szigort belevinni.

Több
8 éve 11 hónapja #22435 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én csak a Thistlegormot merültem meg a Vörös-tengeren :)
De az 30m körül van, arra még jó a sima könnyűbúvár engedély, 70m-re azt hiszem már más vizsga kell :)
Mondjuk én klauszrofóbiás vagyok kissé, úgyhogy én csak körbemerültem, de az is emlékezes volt, a kiszakadt gőzmozdony, motorkerékpárok, stb. Szegény hajó utánpótlást szállított volna az angoloknak, de a németek lebombázták.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22436 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt megmerültem én is valóban érdekes egy igazán jó merülés, de ott annyi búvár volt hogy többen voltunk mint a halak. A szent Istvánhoz nem elég egy PADI vizsga oda technikai vizsga kell mert az a merülés Trimix 2 megy csak és a dkomp is játszik már nem is kevés idővel tehát gázt is váltani kell, kell hozzá cucc elég sok elég volt felcipelni a hajóra. :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.