Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22400 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet csak akkor ez mi?

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22402 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
a DLC sehol sincs igyen, de az alapjátékkal úgy tűnik ingyen játszhatsz...

Több
8 éve 11 hónapja #22403 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Lehet csak akkor ez mi?

Hali!
Erről nem tudtam egyébként a játék ingyenes bizonyára vannak plusszok. :) Egy azonban biztos itt a csalás kizárva. Azért játszanak az emberek mert szeretik. Nincsenek sokan van olyan amikor 2-3 percet is várni kell egy csatára. Meglehet szokni az irányítás szinte azonos de a célzás már körülményes. Ahogy megmozdul a hajó valamelyik irányba velük együtt az ágyúk is kvázi sokkal élethűbb és nehezebb ezáltal. Tudom hogy grafikailag alulmarad a hangok sem olyan tökéletesek. Nekem kellett 1 hónap mire megszoktam az irányítást és a tüzelést együtt. De hogy nincs idegeskedés nincs anyázás miegymás csak maga a játék ez mindent elmond. Alacsonyabb szinten ott is vannak gyengébbek és ami számomra nagyon fontos mivel a csatahajókat preferálom az szinte kizárt hogy egy lavor "romboló" csak úgy elsüllyesszen egy csatahajót. 2 lövés max 3 és már bugyborékol. Van kapitány van legénység amit össze lehet rakni és fejleszteni. Egyébként pedig minden ízlés kérdése. A magam részéről azt mondom hogy a grafikát benyelem azért hogy játszak a szó klasszikus értelmében és ne azon mérgelődjek hogy a többi gyengébb tudással felvértezett emberek hibáin kapjak idegbajt.
Természetesen semmi sem kötelező kvázi lehet maradni a wowa-nál csak hát a hibáit is el kell fogadni. :) Én gyerek korom óta hajós játékokkal játszom imádom ezt a műfajt de a wows-ból nekem elegem lett. Lehet hogy csillog-villog és szépek az effektek de ezt a játékot nyugtató nélkül képtelenség művelni. Így hát maradok a steel-nél az ittenieknek meg sok sikert kívánok kevés méreggel fűszerezve. :)
Alex!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Több
8 éve 11 hónapja #22416 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért a Szent Istvánt se felejtsd el :S

Több
8 éve 11 hónapja #22419 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Azért a Szent Istvánt se felejtsd el :S

Na ja, de Luigi Rizzónak nem egy motorcsónakja volt.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22421 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát mégis mi? Még csak egy romboló sem, csak egy szar motoros, 2 torpival... :evil:
Vagy ugy érted, h 2 járt arra? az is igaz, de ugyse talált mindegyik... :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.