Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #23979 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Ez átlag úgy jön létre, hogy nem írják ki milyen hajóval szeretnének harcolni csak behívják egymást aztán nekik is akkor derül ki mi a helyzet mikor már késő. Én ezért nem szakaszolok csak olyannal aki minimum ki írja milyen hajóval játszik éppen. De mivel ez nem gyakori így nem is sokat játszom szakaszban.

Kiírja ki, milyen hajót rakott a szakaszba, ahol jelzi, hogy ki "ready" és ki nem..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23980 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Volt olyan beléptem rányomtam Ready és már mentünk is csatába nem beszéltünk meg semmit, arról nem is beszélve, hogy vannak nyelvi nehézségek is nem kommunikálnak rendesen csak felületesen, ez mindig annak a felelőssége aki a szakaszt vezeti és átlag ők jönnek be kis tierű hajókkal. Nálam is volt erre egyszer példa sajnos az Atago mellet egy Aoba és rögtön IX és X hajók között voltunk. Ezért mostmár csak olyan személyekkel megyek szakaszt akiket innét ismerek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23983 Írta: warrior11
warrior11 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta:

Pipi1495 írta: Azért csak hogy megemlitsük a co-op-ba ezek a botok qrvára meg vannak "hackelve".Gondolok itt jobban arra ha magasabb tier hajóval játszol.
Mehetsz amerre akarsz...lehetsz amilyen messze csak lehet ők 99%-ba tuti hogy eltalálnak.Te meg lőhetsz ahogy akarsz a lövéseid szana szét mennek.Mondhatnám körüllövöldözöd a botokat mire pár ágyúgolyód eltalálja a szemeteket.Te ágyúgolyóid meg kóvályognak mint gólyafos a levegőben.Nekik 20 km felett is pontos a lövésük.Qrvára idegesitő!!!
Még azt is észrevettem hogy hétvégeken mintha keményebben mennének az emberek ellen.Talán amikor több a játékos a szerveren mint az esti órában akkor is.Ne adj isten ha tirpitz-el akadsz össze egyedül,te meg egy tier VI-al vagy.Esélyed sincs,hacsak nem sikerül torpedózni a mocskot.Kemény lövései mindég találnak.

Kűggyed Random-ban...az legalább fizet is ha már szopni kötelező! :whistle: :lol:

Wooooord!
bit.ly/2aM3ukR
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja warrior11 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24031 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Best MM for Hatsuharu

Ja, nem

1 torpedó talált el Atagotól. Ok....
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24032 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tényleg nem ideális :P , az a legjobb, mikor van 5 csatahajó, meg 2 hordozó B)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 9 hónapja #24035 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na itt van amiről beszéltem már. Nincs szakasz stb és a Wyoming a Hetes nyolcas hajók között. Velem is megcsinálta csak engem a Fusoval dobott kilences hajók közé. Ezt is majdnem nem tudtam menteni mert engem meg ledobál szerver mióta van ez a kilences verzió. De még vissza tudtam lépni a csata végére.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.446 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.