Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24080 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Izumo egy teljesen más szemléletet kívánó hajó. Nekem jól ment vele de az eleje nekem is nagyon nehéz volt, de ha ráérzel akkor nagyon durva tud lenni. A Yamato meg nagyon jó hajó de nem mindenható és nem sebezhetetlen és nem lő mindig citadel. Azt is meg kell tanulni és piszok drága mutatvány mert ugye drága amikor merül.

szerk: Bocs Izumo akart lenni az Iowa a nagy kedvencem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Kzoli által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24082 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

lordtripitz2 írta: Na jó most utáltam meg ezt a SZ*R Izumot semmire nem jó állandóan kigyújtják és még a lövedékei is vackok maximum a másodlagos fegyverzete elfogadható de a légvédelme nulla semmit nem ér 8-as vagy annál nagyobb cv ellen. Egy szóval marha volt az az állat fejlesztő aki megálmodta ezt a vackot és ebből kell majdnem 250.000 xp kiszenvedni hát gratula wg menjél a picsába.

Maga a hajó tényleg sz@r,de a másodlagos fegyverzete szerintem brutális.Igaz hogy ritkán,de ha közel merészkedik valaki,nem biztos hogy el megy onnan...De nekem sem sok említésre méltó csatám van vele. :)

Több
8 éve 9 hónapja #24096 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem sem nagyon van szerencsém ezzel az izumoval, de ha van türelmem és 18 km -ről lövöldözöm és persze nem cirkálókat elsősorban, akkor nagyon durva gép , ha meg megunom , akkor megyek a sűrűjébe és a másodlagosok iszonyat pusztítást tudnak végezni , persze ilyenkor mindig csobb a vége :lol:

Több
8 éve 9 hónapja #24098 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért van az hogy az ellenfél hordozója mindig sokkal ügyesebb,mint az én csapatomban található???

Több
8 éve 9 hónapja #24099 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Miért van az hogy az ellenfél hordozója mindig sokkal ügyesebb,mint az én csapatomban található???

Kérd meg GaiusHunt és Grievoust, hogy menjenek be veled szakaszba! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24100 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Áh, az én hordozóim se mindig vannak a toppon XD

A saját hajókról (Bogue és Zuiho) inkább nem írok semmit :silly: (csak porosodnak)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.