Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24053 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az ingyen kapott lehetőséggel élve kiigazítottam a Clevland speckó AA-s kapitányi skilljeit.....jelentem 78-as AA tüzérségem van...igaz égek mint a fáklya ha begyújtanak HE gránáttal de sebaj!
Na de ezt a szart még kipróbálni sem tudtam mert egyetlen egy repülős csatába nem baszott bele az MM! Pedig kb 10x próbáltam....

Na de jön a slusszpoén: a NM-val 3 kört mentem, mind három DUPLA HORDOZÓS kör volt..... :dry: :unsure: :blink: :(

Kiharaptam a klaviatúrából egy darabot....de tényleg most mehetek venni egyet a Tecsóba bassza meg! :sick: :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24058 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta: Az ingyen kapott lehetőséggel élve kiigazítottam a Clevland speckó AA-s kapitányi skilljeit.....jelentem 78-as AA tüzérségem van...igaz égek mint a fáklya ha begyújtanak HE gránáttal de sebaj!
Na de ezt a szart még kipróbálni sem tudtam mert egyetlen egy repülős csatába nem baszott bele az MM! Pedig kb 10x próbáltam....

Na de jön a slusszpoén: a NM-val 3 kört mentem, mind három DUPLA HORDOZÓS kör volt..... :dry: :unsure: :blink: :(

Kiharaptam a klaviatúrából egy darabot....de tényleg most mehetek venni egyet a Tecsóba bassza meg! :sick: :woohoo:

A Cleveland-del olyan rég láttam hordozós csatát, hogy már egy ideje egyáltalán nem erőltetem az AA erősítését. Arra a pár alkalomra (amikor látok CV-t) bőven elég az ami alapból is rendelkezésre áll. Inkább a tűzgyújtást tolom, meg a romboló vadászatot.

Viszont New Mexico-val én is gyakran kerültem CV-s csatába (bár most épp az éles szerveren nincs meg a NM, de a tesztszerveren sokat játszottam vele) A kapitánynak Advanced Firing Training-et, meg Manual Fire Control for AA Armanent-et állítottam be, és persze kifejlesztettem a C hajótestet, ezekkel nagyon hatékony légvédelemmel rendelkezett. Nem egy Clev, de sokkal kevésbé ver ki a víz, amikor meglátom az ellenséges repülőrajokat :)

Több
8 éve 9 hónapja #24076 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na jó most utáltam meg ezt a SZ*R Izumot semmire nem jó állandóan kigyújtják és még a lövedékei is vackok maximum a másodlagos fegyverzete elfogadható de a légvédelme nulla semmit nem ér 8-as vagy annál nagyobb cv ellen. Egy szóval marha volt az az állat fejlesztő aki megálmodta ezt a vackot és ebből kell majdnem 250.000 xp kiszenvedni hát gratula wg menjél a picsába.

Több
8 éve 9 hónapja #24077 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Milyen tested van? Légvédelme sajna tényleg 0, pedig csak 1 skill nincs meg az AA-sokból.

Nekem annyi a bajom, hogy lassan indul a fordulása, ilt lassan tér vissza,de ez egy óriási test, így valameddig értem, hogy miért úgy fordul, mint egy vemhes bálna....

Én pár kört mentem, B testnél járok, most kb az xp fele megvan a C testnek, de annyira nem tünik vészesnek, csak ennek is könnyű citadellát lőni. Legalábbis amiket lőttem ilt lőnek rám néha.

Több
8 éve 9 hónapja #24078 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megélem e még itt az életben, hogy aki BB-vel játszik meg is tanulja azt használni?
Nem érzi cinkesnek, hogy egy Cirkáló az első?
Én mindent megtettem de nem volt elég nagyon nem, én végzem ki a BB helyette a rombolók azokat meg hagyjuk is.

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24079 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: Dühöngő
C test van rajta és 35k tp de nem az a bajom hogy kilőnek hanem az hogy hogyan . :angry: A fordulása annyira nem idegesít de hogy folyton gyullad mint egy fáklya na az már idegölő a citadellát megértem de hogy minden egyes alkalommal ahányszor csak HE lőnek rám és gyullad na abból már tényleg elegem van.A többi japán csatahajó is eléggé könnyen kigyulladt alattam na de ez ez valami kriminális, ettől már okádhatnékom, de ennyi többet nem siránkozok ezen a vackon kiszenvedem valahogy a Yamatot és kész(Bár szerintem az se lesz valami nagy durranás ahogy ismerem a wg-srácokat9
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja lordtripitz2 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.