Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25028 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyanez volt a helyzet a Kutuzoval is! Beharangozták, csináltak róla egy két nagyon pofás videót és megvette mindenki... :)

Köztük Én is! :sick: BRUTÁLIS GÉP VOLT!!! Érdemes visszanézni még az első videókat a hajóról. ;)

Ép hogy eltelt a prémium egy hónap, már jött is a nerf és teljesen hazavágták a gépet. A mostani Kutuzov csak árnyéka annak a hajónak amiért fizettem, illetve amiért fizettünk. :dry:

Nagy valószínűséggel ezzel a hajóval is ez lesz a helyzet... (Csak idő kérdése)
De nyugodtan lehetne ezt a sort folytatni. pl: Atlanta, Murmansk, megy majdnem mindegyik prémium DD... Érdeklődve várom azt a pillanatot mikor a Tirpizemet is hazavágják, mert jön az új FEJŐSTEHÉN!

Summázva: Jól át lesz mindenki ba@"+%a aki prémium hajókat vásárol...

Köztük Én is, aki még ezek útán is hiszek a mesékben... :blush:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Fujipapa által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25029 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Isten hozott a pokolban! :evil:

Több
8 éve 8 hónapja #25034 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Ugyanez volt a helyzet a Kutuzoval is! Beharangozták, csináltak róla egy két nagyon pofás videót és megvette mindenki... :)

Köztük Én is! :sick: BRUTÁLIS GÉP VOLT!!! Érdemes visszanézni még az első videókat a hajóról. ;)

Ép hogy eltelt a prémium egy hónap, már jött is a nerf és teljesen hazavágták a gépet. A mostani Kutuzov csak árnyéka annak a hajónak amiért fizettem, illetve amiért fizettünk. :dry:

Nagy valószínűséggel ezzel a hajóval is ez lesz a helyzet... (Csak idő kérdése)
De nyugodtan lehetne ezt a sort folytatni. pl: Atlanta, Murmansk, megy majdnem mindegyik prémium DD... Érdeklődve várom azt a pillanatot mikor a Tirpizemet is hazavágják, mert jön az új FEJŐSTEHÉN!

Summázva: Jól át lesz mindenki ba@"+%a aki prémium hajókat vásárol...

Köztük Én is, aki még ezek útán is hiszek a mesékben... :blush:

Szerintem már babrálták a Tirpitzet is.Legalábbis nekem már nem megy annyira vele....

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25035 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam most korán reggel játszok egy kicsit hátha alszanak még a zombik. Hát nem..

Utolsó csatában égtem ki teljesen. Start után Tirpitz egy cirkálóval bemegy egy sziget mögé és megáll. Pensacola végig AFK. 2 DD bemegy foglalni a D pontot. Megállnak!! a foglalókör közepén, majd jön az ellen hordozójáról 1 raj torpedóvető és kiszedi mind a kettőt. Én végigszoktam harcolni azért, hogy átlagsebzésemet legalább meglőjjem, de most nyomtam egy alt+f4-et. És ez zsinórban a 4-ik ilyen bukta volt. 54.15%-ról 53.9-re ma reggel. Elég is volt most egy darabig.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.

• Bigi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25036 Írta: Bigi
Bigi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de volt már valakinek olyan hogy nem tud napok óta egy bizonyos hajót leszorzózni?

Pensacolát már 25- csata óta nem tudom leszorzózni. 19.5 % a nyerési arányom vele.

Sülyesztek, foglalást verek vissza, van hogy túlélem és nem adja. Gyűlölöm ezt a hajót

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25037 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én mindegyik csatát más hajóval mentem mégis ez volt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.439 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.