Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25012 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Túloldalt is egy Nassau van az első helyen, jó hajó az, ne aggódj... ;) :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25014 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Pár hónap kihagyás után a német hajókra visszatértem, de látom nem sokat változott a játékosok összetétele. Olyan idióta noob túltengés van! Nyerő helyzetekből, kétszeres pont és hajó fölény mellett bukó meccsek, egymás után sorozatban. 1-2 másodperre félre nézek, és 3 hajónk süllyed el egyszerre!
pár km-re a gyerektől agy 1-2 salvo-s hajó, erre folyamatosan a legtávolabbi, még elérhető full HP-s hajót lövi (esküszöm, némelyik kinéz 1 hajót már a csata induláskor és csak azt hajkurássza, lövi, még véletlen se másikat).
Kíváncsi leszek a német hajókra, vártam őket, de eddig még a Nassau-val kínlódom (azt is csak azért, mert 4-5 percet kell várni, mire bedob csatába).

Több
8 éve 8 hónapja #25015 Írta: leopardusz
Rosszkor tértél vissza :P , a német csatahajók most indultak, uh rengeteg a kiváncsi kezdő játékos. amugy is DDvel meg hordozóval kell ilyenkor menni, csatánként 6 6 BB van.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25018 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Rosszkor tértél vissza :P , a német csatahajók most indultak, uh rengeteg a kiváncsi kezdő játékos. amugy is DDvel meg hordozóval kell ilyenkor menni, csatánként 6 6 BB van.

Na majd mindjárt be röffentem az Isokaze-t..... :evil:

Több
8 éve 8 hónapja #25025 Írta: leopardusz
A tir kettes ajándék japán DDvel mentem v 2t, ott is teli volt a hely BBkkel :silly:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25027 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én elhiszem hogy el kell adni valahogy a szarhorstot meg a haspitét, de így sokaknak elmegy a kedve a játéktól.
He-vel lőttem beléjük 59 lövedéket 2244 sebzésért, 0 gyújtás, (Wg-nél 59-nek a 8%-a=0) vicc az egész, persze előtte volt zsinórba 5 nyertes csatám, valahogy meg kellett "torolni".

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Imre777 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.