Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25713 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hundave85 írta: Folyamatosan tier 7-9 között játszom, "néha" látok bb-ket is, és megyek is velük :) Teljesen másképp látom a játékot hozzád képest. Van 1500 csatám, 1400 körüli pr ratinggel, teljesen átlagos játékosnak gondolom magam, ezzel együtt nekem jelenleg akkor is a BB ág van túlhúzva. Hova nerfelném? Hp-t csökkenteném, az épp elég lenne. Vagy amit tyer82 kolléga írt, az MM ismét finomhangolásra szorul.

James Onedin:

A tier 7-9 kis tiernek számít?

Hundave85 account téged takar ?
Amennyiben igen, talán nem ártana egy kicsit átgondolni a BB-k "túlhúzását",mert nagy tierben próbáld ki őket.
Vedd tárgytalannak az írásom ha mást takar a linkelt acc.

Egy cirkáló (jó kapitánnyal) úgy éget porrá a csatahajódban hogy nem is látod....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25714 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
HP csökkentés? Mikor torpedóktól kapok 15k sebzéseket? Inkább nem. Néha buff érzést érzek, főleg Izumonál (Hakuryu nem OP a 3 torpedó + 3 bombázó szakaszával, mikor 1 max 2 hullámban kicsap egy full hp-s bb-t)

Több
8 éve 8 hónapja #25715 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
A csatahajók vakok kiséret nélkül, a rombolók, s az égetések kedvelt csemegéi. Szerintem most elég jó egyensúly van, egyik tipus sincs nagyobb előnyben.

Több
8 éve 8 hónapja #25716 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most így látom én is, csak ez maradjon is így :) Az MM-en kéne módosítani kicsit, a hajóosztályok eloszlásán (3-5 DD és a többi meg BB meccseket kerülni kéne, akkor jó ha legalább annyi cirkáló van, mint romboló, így megvan mindnek az ellenszere). Meg a sok csatahajós meccsek kicsit lassúbbak is (sok HP, lassabb töltés, lassabb hajók stb.), vontatottabbak a meccsek.
Az egyes osztályok előnyeit és hátrányait igazából egy kláncsata alatt lehetne jól kihasználni. Ott bátran mehetsz előre a BB-vel faltörő kos gyanánt, ha tudod, hogy van aki védi a segged stb. De nem tudom a WG-nél jelenleg ez mennyire élvez elsőbbséget, hogy bevezessék.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hundave85

Több
8 éve 8 hónapja #25717 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem volt olyan csatám is,a North Carolinával,hogy top tierként kb 8000-et sebeztem.Annyit tudtam...A pofá...ról majdnem leégett a bőr.Felemelő érzés volt amikor egy salvoból repkedtek a 1300-as sebzések,mindez fél percenként....Lenne itt mit csinálni bőven...Nem kívánom azt hogy a bb-k pusztítsanak mindent,de a jelenlegi állás nagyon nem jó így.Szerintem a bb-k nek most semmi tekintélye nincs...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25718 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ehhh... Na akkor még egyszer, hogy miért lövünk csatahajóval 1300-as sebzéseket.

"A páncéltörő lövedékeknél -a lövedéktípus szakirodalomban használt rövidítése APC, az angol Armour Piercing Cap után- , a gyújtó 0,035 sec késleltetéssel lépett működésbe. A késleltetésre azért volt szükség, hogy a lövedék ne közvetlenül ütközésre robbanjon, hanem legyen elég ideje arra, hogy átüsse az ellenséges hajó páncélzatát, és annak belsejében robbanjon fel. Ez persze azzal járt, hogy gyengébben páncélozott célpontok ellen az APC lövedék gyújtója vagy egyáltalán nem lépett működésbe, vagy a késleltetés miatt a gránát csak akkor robbant fel, amikor már keresztülment a hajón."

A játékban ezt overpenetration-nak nevezik és ilyenkor csak minimális sebzést szenved el a célpont. Nincs ezzel semmi baj, AP lőszer esetén ez igy működik és kész. Ezért használtak pl a német haditengerészetnél az AP-n kivül még 2 fajta HE lövedéket:(ezek a 380mm-es lövedékek adatai) A fenékgyutaccsal és sapkával felszerelt nagy robbanóerejű lövedékek -Sprenggranate L/4,5 Bodenzünder mit Haube, vagyis a HE (High Explosion) lövedékek- hossza 1,71 méter, a töltet tömege 32,6 kg volt. Ezeket a lövedékeket a gyengében páncélozott célpontok, például a cirkálók ellen használták.
Ugyanebbe a típusba tartozott a harmadik lövedékfajta is -Sprenggranate L/4,6 Kopfzünder mit Haube-, mely azonban fenékgyújtó helyett orrgyújtóval volt ellátva, így becsapódáskor azonnal robbant. Ezeket főleg az úgynevezett „lágy” célpontok, vagyis a páncélozatlan kereskedelmi hajók, illetve rombolók ellen használták. A lövedék hossza 1,748 méter, a töltet tömege 64,25 kg volt.
Ebből csak az utóbbi HE tipus létezik a játékban.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.