Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25964 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szinte minden 2. csatánál valaki beírja, hogy hé csatahajó, NE menj egyedül a pálya túlfelére, ahová elindultál.. Jó esetben meghallja és megfordul, máskor meg megy tovább halat etetni..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25965 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez sajnos így van, de azért tegyük hozzá azt is, hogy amikor a moszkvával sok esetben hiába támogatom a BB nem tud mit kezdeni vele. Példa lőtem a Yamato aki persze rám figyelt mert éget többször is, a montana meg 18km nem tudta eltalálni egyszersem de folyamatosan ment feléje aztán gondolt egyet a yamato és simán belevert két sorozatot az eredmény merülés nekem kellett elégetni ha még játszani akartam. Ez csapat játék volna de persze nem az mert az esetek többségében mindenki magában harcol nem figyel arra, hogy csapat munka legyen. Ezért van az hogy te tudnád mit kellene tenni, de ugye mivel a többiek nem csapat játékosok, így marad az amit az imént leírtál.

Több
8 éve 8 hónapja #25968 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen. De ez egyúttal azt is jelenti, hogy a játékosok egy elég nagy hányada funkcionális analfabéta is, mert a különböző hajók feladatai a betöltő képernyőn is le vannak írva, és a csapatmunkát támogató tanácsok is elég sűrűn szerepelnek a betöltés közben.

Bár én is hányszor megfogadtam eddig, hogy a saját fejem után megyek, aztán mégsem úgy csináltam.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25970 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
brutál lag, 2x dobott ki, a team meg jelentett, hogy bot vagyok, hiába írtam, hogy lag...
na mindegy, nem idegesítem fel magam, a lag általában ezt jelenti, hogy inkább dolgozni kéne játék helyett.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25972 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ja, az a lag "Isten keze" volt, mondaná Maradona.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #25976 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elmehet a f@szomba az összes hülye gyerek, vicc ami már megint megy.

Ennyit sem lőttem még ezzel a hajóval de amit közben a csapat művelt arra még a szánalom szó is dicséret...
Elég is volt mára.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Doktoruur, BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.490 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.