Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25784 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Heti küldi sorozatból meglett a 2. felvonás, most már csak 25 citadellát kéne lőnöm.... Ahogy bejött ez a küldi, 1 citadellát sem lőttem, előtte 2-3 volt csatánként BB-vel....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25786 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem megvan a 25 citadella :silly:

Több
8 éve 8 hónapja #25787 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért van az, hogy azt a rohadt cap-et egyik baromarcú sem akarja befoglalni se dd-vel se cirkálóval, vagy ha már ezek elhulltak miért áll meg a cap szélénél a sok idióta csatahajó és nézi, hogy az ellenfél csak pontokkal nyer, mert fölényben vagyunk?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25791 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A kérdés jo.

Több
8 éve 8 hónapja #25796 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak kicsit költői.

Több
8 éve 8 hónapja #25800 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reggeli csata Myoko-val bukta. Oka, hiába egyenlő a két csapat száma, ha az ellen mindhárom bázist befoglalja, a csapatunknál meg még szándék sem látszik arra, hogy próbálna foglalni. Szemellenzősen csak azt nézik, hogy lőni kell a hajókat. Kéne egy körkérdés a WG részéről, hogy a játékosok 90%-a miért fél a foglalástól, meg egyáltalán érti-e, hogyan is működik (ha az ellen foglal, de beállok a körbe, akkor nem kap pontot addig se ő, se én és társai). Ilyenekkel időt lehetne nyerni. A fentebb említett csatánál nekünk 200 pontunk sem volt, ellenek meg már 900.... És hiába van sok romboló, ha elmennek BB vadászatra (pedig néztem már, hogy foglalással több kredit és xp jár, mint sebzéssel....).
Egy másik téma, a páncélátütés. A mechanizmusát értem, de miért van az, hogy BB-vel lövök egy cirkálót AP-vel, ritkán ad citadellát és nagy sebzést. Míg cirkálóval (200 mm-es vagy afeletti lövegekkel rendelkezőkkel) AP-val lövök egy másikat, és sokkal sűrűbben adja be a nagy sebzést, citadellákat?
Az AP lövedékek mechanizmusa mindkét esetben gondolom hasonló.

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.