Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26040 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: TS címet kérhetek ? ;)

37.17.173.53
jelszó nincs
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #26044 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor a játék eldönti, hogy nem neked kedvez.... Ranger bombavetőjének uccsó támadása még süllyedés előtt: teljes szakasz, nem áll támadás alatt támadja Scharhorst-ot (450 Hp ja van már csak), a célzókör tökéletes (a hajóval teljesen párhuzamos), 0 találat!!!!! Emellett 90 000 sebzést osztottam ki a bombázó setup-pal, és ennyire nem képes! Ez vicc!!!

Több
8 éve 8 hónapja #26053 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
3 meccs után hülyét kaptam.
1. kör: Königgel megyek, enemy cv felspotolva, tőlem 16km-re, mellett egy kuma lő engem, jön 2 torpedós gép. Mit tesz? A Bgoue helyet a low hp-s Kumat probálná kitorpedózni, ha elálná, cserébe bogue kitorpedóz.... (a 2 cv-nk végzett előttem 1. és 2. helyen)

2. kör: HIpperrel megyek, előttem 2 cirkáló, de én kapom a fókuszt?! ALig telt el 1 perc, de maradt 6000 hp-m, összelőttem 10k sebzést, de egy t10-es torpedó eltalált...

3. kör: Fubuki, t10, az első percekben valahonnan kaptam egy 10k sebzést egy salvotól, EZ MOST MI?! Egy egy helyben álló Iowaba beletorpedóztam 48k-t, oszt ennyi volt a csatám, ilt a csapat is elbukta ezt (másik kettőt nem)

Több
8 éve 8 hónapja #26059 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Phaser én a 4. napja szivok szinte folyamatosan. kb 10-ből 2 csatát enged nyerni,8 bukó,de kb 400-500 ponttal vagy 6-7 hajóval,úgy,hogy azért 1-2 hajót süllyesztek. Ma pl Bayern-nel 6 vereség,1Schohrs győzelem+1 vereség. És persze ne kurva anyázzon az ember ilyenkor. 47,38%-os "amatőr" vagyok,elmúlt 21 napban 49,55%,ebből elmúlt 7 nap 46,97%,de az elmúlt 7 csata 14,29%. Hát biztos elfelejtettem ma+elmúlt 4 napban játszani. Ne mondja senki,hogy nem manipulált ez a szar... :(

Több
8 éve 8 hónapja #26077 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na ma megint a gyökér idióták napja van..... Megindulnak a lemming vonatok, aztán ha szembejön az ellen 1-2 hajója egyből menekülnek, nehogy megkarcolódjon a festék. 12 emberből 3-4 még 100 Xp-t sem szerzett, gratula az ilyeneknek. Tegnap VII-es japán CV-vel 100 000 felett sebeztem, VIII-as és IX-es BB-ken, allig vesztettem gépet. Most meg VI-os BB-ken allig okozok karcolást is, szétkapják a gépeim.....
Úgy látom, WG mára parkolópályára tett....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #26101 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma nem lehet nyerni.....

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.