Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25946 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Frissitettem a játékot,és most kicsit hajókéznék erre nem enged be a játék: Server nem elérhető üzenettel. Valakinek nincs hasonló problémája? Igaz felraktam az új Aslain modot,de nem hiszem,hogy ez lenne a baj...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25947 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 írta: Frissitettem a játékot,és most kicsit hajókéznék erre nem enged be a játék: Server nem elérhető üzenettel. Valakinek nincs hasonló problémája? Igaz felraktam az új Aslain modot,de nem hiszem,hogy ez lenne a baj...

Pedig valószínű...Működik a játék!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 8 hónapja #25949 Írta: llw99
Köszönöm Onedin kapitányúr...tényleg Aslain mod kavart valamit...anélkül müködik :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25950 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biztos, hogy a MOD-al lesz a probléma!!!

Töröld ki mindet
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 8 hónapja #25953 Írta: llw99
Köszönöm Fujipapa,tényleg Aslain mod kavart be,ahogy Onedin kapitányúr tanácsolta :)

Több
8 éve 8 hónapja #25962 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a fene van? Mintha felcserélődtek volna szerepek. A kísérőhajók berontanak a csata sűrűjébe , magukra hagyva az alapvető hajókat és elvárják, hogy az utóbbiak védjék meg őket. A minap egy kedves csapattárs feljelentett, mert ognevoi osztályú rombolóval egy Dunkerqeau és egy North Carolina osztályú csatahajót kísértem (ahelyett, hogy kinyírattam volna magam az első két percben a pálya közepén), közben pedig folyamatosan engem lőtt a cirkálójával. Végeredményben kikaptam két túl merész rombolót és bár a csata elbukott, de amíg nem süllyedtem el, addig azt a két hajót romboló nem tudta megsebezni. De a kíséret hiánya folyamatosan kísért. Néha még csata elején még megvan a kíséret 1-2 romboló és 2-3 cirkáló képében, aztán amikor eldördülnek az első lövések a cirkálók és rombolók magára hagyják a csatahajókat (a hordozókat még többször) és elpucolnak, a túlsó sarokba. Majd elvárják, hogy az utóbbiak meg nem, hogy maradjanak életben, de győzzenek is 5-10/1 arány mellett.

Elnézést, de ezt most ki kellett adnom magamból.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.