Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25999 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szakasz, szakasz, szakasz és szakasz. TS-re is be lehet nézni. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26001 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi az istent csináljak Buckyval hogy le legyen szorozva?!

Legrosszabb sebzés: 693, legjobb: 40k

Lemmingek, komolyan, csak lemmingek vannak, meg 3-5 dd. Ehhez a szakasz is kevés. isokazeval sikerült a csillagozás egyből furcsa mód. Legalább a torpedós medál meg van, akkor jöhet a cv-s...
Ja, emg botok ellen bemegyek buckyval, onnan is kell 5 kill ugye
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 8 hónapja #26002 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Mi az istent csináljak Buckyval hogy le legyen szorozva?!

Legrosszabb sebzés: 693, legjobb: 40k

Lemmingek, komolyan, csak lemmingek vannak, meg 3-5 dd. Ehhez a szakasz is kevés. isokazeval sikerült a csillagozás egyből furcsa mód. Legalább a torpedós medál meg van, akkor jöhet a cv-s...
Ja, emg botok ellen bemegyek buckyval, onnan is kell 5 kill ugye

Romboló esetében nem mindig rossz dolog a leming,legalábbis szerintem.Sok esetben el eresztem a torpedókat,viszont a társaim bőszen lövik a célpontomat,ami ezért általában el fordul,vagy kitér a torpedók útjából.Én sok esetben éppen ezért egyedül megyek az egyik oldalra,ott nyugodtan tevékenykedhetek. :) De lehet hogy nem mindenki gondolja így...

Több
8 éve 8 hónapja #26008 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
nálam alapból szoktak fordulgatni, de a lemmingekkel most nem az a bajom, hogy szétlövik a célpontoamt (ma volt ilyen), hanem hogy meghalnak és van az egész csapatnak kb 4 killje. Ilt azzal se tudok mit csinálni, hogy berak 4-5 dd-t oldalanként ,ezekből a fele gunos, esetleg +1 tieres és arra megy ahova én is. Support meg nincs ilyenkor természetesen. Legalább nem hatsuharuval vagyok ,így van egy kis esélyem elmenekülni a camom miatt.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26011 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Szakasz, szakasz, szakasz és szakasz. TS-re is be lehet nézni. ;)

TS címet kérhetek ? ;)

(Sokszor) Van amikor a szakasz is kevés :

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26038 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mára befejeztem. 3 bukta zsinórban. Mindben 100K feletti sebzés és nem enged nyerni. Csapatok is. DD foglalja bázisunkat. Ott van 2 csatahajó meg 1 cirkáló. Mondom szedjétek már ki onnan. Erre elmennek a másik irányba mert "kitorpedózzák őket" LOL. Bementem Bismarckkal, devastating strike. Mondom ennyi lett volna. De igy is én voltam a hülye hogy meg akarom mondani mit csináljanak.

Amúgy ezek a másodlagosak sem OP-k. A legkevesebb amit az első csatában lőttek az 17k volt, plusz a tűz, másodikban 24k plusz tűz, aztán meg fent látható a 3. csata eredménye.

Egyébként nem azzal van bajom, hogy veszitek az nem zavar. Hanem hogy IGY veszitünk. Mintha nem is akarna nyerni csapat. Térkép szélén mászkálnak, szigetek mögött állnak, meg ilyenek. Nem zavar a vereség ha élvezem a csatát és jól érzrem magam közben, de ezekben semmi élvezet nem volt. Mintha valami nagyon rosszul programozott BOT-okkal játszanék.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, James Onedin, llw99, BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.