Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #26127 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
A csata abban a tekintetben jó volt hogy sikerült valamit alkotnom. :)
Végül azért került ide mert a végén felb@sztam magam hogy ha egy picit jobban játszik 1-2 hajó akkor nyerhettük volna....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #26135 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ma ezen akadtam ki egy kicsit:
Megyek a Königgel, kb a csata fele volt, 50k sebzés, mert csak ennyi sikerült, majd a ping lemegy -32-re utána kidob a játék. What?! Első belépési próbálkozás

2.-ra megállt a háttér, letaboltam, majd visszamentem, betöltött és sebeztem még 50k-t, mert pont elém jött 2 csatahajó, de akkor is mi volt ez?

Kövi csatában meg a betöltő képernyő szórakozott

Ezzel először találkozok, de a csatával nem volt gond. Első gonddal meg néha találkozok, mikor betöltéskor dob ki folyamatosan.

Több
8 éve 8 hónapja #26154 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma nálam 6 csata 6 vereség. Lassan tényleg lehet abba kellene hagynom ezt a játékot,mert egyre kevesebb örömet talál benne az ember... :(

Több
8 éve 8 hónapja #26166 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez ma már a negyedik ilyen köröm az Amagival... :lol: :dry: :angry:

Több
8 éve 8 hónapja #26168 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tényleg úgy érzem, hogy a játékbeli RNG már a csata elején leosztja, melyik csapatnak fog kedvezni, de nagyon. Myoko, fullos, tier VI-os CV gépei támadják, felküldtem a vadászt, és bekapcsoltam a fogyóeszközös légvédelem erősítőt. Szart sem ért, 1 gépet ha lelőttek! Az ellen CV-i darabokra szedték a csapat cirkálóit. De ha meg én CV-zek, akkor még egy BB légvédelme is sokszor szétkapja a támadóimat. Ezekre nem lehet felkészülni, mikor hogy adja. Teljesen random a dolog és elég nagy szórással van.

Több
8 éve 8 hónapja #26173 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
a Myoko légvédelme szerintem elég szar, 3-4 gépnél soha nem tudtam többet vele lelőni.
(mondjuk nem is ez az erőssége, légvédelemre ott a Cleveland, Atlanta, Kutuzov, vagy amerikai BB-k)

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.