Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #26174 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezzel egyetértek, de azért az, hogy megy a légvédelem fogyóeszköz, ill. felküldtem a védővadászt, és ennek ellenére a torpedóvetők párhuzamosan dobják le a torpedókat?! Ill. a támadó rajok szinte sértetlenül megúszták a támadást?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #26179 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ki is jelölted, hogy mit lőjön az AA? Koncentráltan több gépet tud leszedni, mint anélkül, ilt kapitányi skilleknél se árt AA erősítés.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #26182 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sok furcsaság van, arp myoko 3.5-ről lelőtt egy komplett hiryu regimentet,úgy, hogy csak el akart slisszolni, utána csatában meg engem támad a 6-os cv, és semmi, még csak szét se szórja a torpedósait. Ezt a cv oldalról is átéltem, 6-os japán, támadta 1+4 vadász a torpedósom, de símán dobtam 4 összetartó torpedót. Azok biztosan szakéztak bevetés előtt, vagy nem tudom.,

Több
8 éve 8 hónapja #26183 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Ki is jelölted, hogy mit lőjön az AA? Koncentráltan több gépet tud leszedni, mint anélkül, ilt kapitányi skilleknél se árt AA erősítés.

Szerintem nem volt kijelölve a támadó torpedóvető osztag. :whistle:
azt hiszem, vagyis mintha ugy vettem volna észre, h akkor dobják szét a torpedókat, meg a bombázók is akkor szórják szét a bombákat, ha a légvédelem csak őket lövi, vagyis ki van a rajuk jelölve. A védó vadász elég lassu, körözéskor ha a hajó tuloldalán van, be se avatkozik...
TEHÁT a legfontosabb a lépés a támadó repülők ellen, hogy mindig a legközelebbi rajra tesszük a jelölést, rá koncentráljuk a tüzet. Vagy pedig a legközelebbi torpedóvető rajra persze.
A 7es Myoko, bekapcsolt AAel, kijelölt rajt le kell szedjen, v min. 2-3 repcsit, pláne 6os szintűt... sőt, amint a gépek kilőtték magukat, átviszed a tüzet a köv rajra, azt is meg kell mocskolja.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #26229 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap este 8-bol 6 vereség
Ma reggel 8-böl 6 vereség
Egyelöre elég is

Több
8 éve 8 hónapja #26231 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma háromból kettő vereség de nem nézem ezt a számot mert nem rajtam múlik nekem sokkal fontosabb, hogy mekkora a sebzés az meg eddig jó még vereség mellett is.

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.