Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #26368 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

És mégis mi a francot csináljak, hogy le legyen szorozva pár hajó?! Komolyan, fubukit 0 sebzéssel robbantják fel 2. hallottként, Izumoval meg 10 percnyi ammo szórás után lett csak sebzésem a végén így is 35k-val zártam a csodás rng miatt.

MIndjárt megyek botok ellen, hogy a szorzó ne menjen el már, mert Bayernre mindenképp kell az xp, az alap hajótest olyan jó AA-val rendelkezik, hogy majdnem meghaltam amiatt...
Izumoval meg kéne xp dögivel, ahogy fubukival is, habár vele nem sietek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #26369 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fincsi kor volt. :cheer:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Mydgard által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26372 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
13 kör, 4 győzelem. Nagy nehezen megszületett.

Ez meg mi?

Bastiont az elmúlt 3 héten 3x kaptam, előtte meg bejövetel óta összesen háromszor.
Hakuryuu normális air support ellenében kicsit sok a 3 torpedós, 3 bombázós felállása.

Nemtom hogy dobja össze az mm ezeket a 2-4 fős csapatokat, főleg, hogy most ellennél volt 2 bb, nálunk meg csak én.

Több
8 éve 7 hónapja #26377 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hiába a 3-soros xp, meg minden kedvezmény, ez a hétvége szánalmasan gyenge. Tudtam, hogy a játékos állomány ennyire idióta, de amit a hétvégén tapasztaltam... Csatánként van legalább 2-3 afk játékos (az ellen szoros győzelmeket arat, szóval pont ez a pár játékos hiányozna a győzelemhez), másik bejön csatába, beállítja az automata útvonalat és ennyi, nem csinál semmit BB-vel (csak a másodlagos fegyverzete tüzel), ha akadály van előtte forgolódik, és ennyi, az ellen röhögve szarrá lövi.
Az MM-ről meg ne is beszéljünk, minden 2. csatám összeállítása kb. ez: 4-5 BB, ugyanennyi DD, a maradék helyre meg CV vagy CA 1-2. A játék neve, torpedo, csak kerülgetek, semmi mást nem tudok, mert persze a csapat DD-i hullanak el elsőnek, mindegyik kamikaze módjára ront az ellennek.

Több
8 éve 7 hónapja #26380 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
... a dühöngést és a csapattársak hülyeségét mindig lehet fokozni. Sajnos az ellenfeleink hamar rájöttek kit kell kikapni hogy megnyerjék a csatát, gyakorlatilag rám mászott az ellen majdnem teljes csapata...

Több
8 éve 7 hónapja #26384 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én az olyanokat nem értem, akik belépnek csatába és ennyi, elvannak, hajókáznak stb. Nem egyszer láttam hasonló esetet, mint ma (amit fentebb írtam). Csapattárs BB megy, fordul, a fő lövegei egyirányba néznek, de semmi, nem lő, a hajótest másik oldalán ott az ellen, de a szándék sincs, hogy ráforduljon, csak a szigeteket kerülgeti ki (ezért nehéz elhinni, hogy AFK, mert akkor nem csinál ilyet, vagy valami progi irányítja a hajóját...).

Oldalmegjelenítési idő: 0.471 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.