Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26585 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt mondja el nekem valaki ha támogatok egy Yamato kilövök mellőle minden veszélyes hajót, miért kell olyankor egy Yamato Montana páros elé beúszni keresztben? Főként úgy hogy mindkét hajó fordul mert gyújtogatom őket. Ahogy keresztbe fordult azonnal kapott mindkét hajótól egy sorozatot szó szerint lerobbant a térképről! Meg nyertük a csatát jó volt a DMG is de miért ennyire hülye valaki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26586 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom, de ha nézel orosz vezetős-közlekedéses videókat rájössz hogy nem is olyan ritka ma az ilyen... :silly:

Több
8 éve 7 hónapja #26592 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én már nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek az elmúlt hetek szopatása után a mai napon (szopóág folyt. köv.) 1. csata tier V-ös orosz romboló, bukta, ahol top 4- voltam 10 000 sebzéssel! (nem volt foglalás, sülyesztés), 2. csata Budyonny, 60 000 sebzés, bukó meccs. 3. csata Bayern, nyerő csata (72 kilőtt lövedékből 10 találat, ebből 5 volt csak sebző, amivel kemény 9000-et sebeztem). Mm összeállítás itt egyedüli tier VI-os voltam, a többiek VII-es és VIII-asok. Na itt hagytam abba, szopasson mást a Wg.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26593 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Én már nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek az elmúlt hetek szopatása után a mai napon (szopóág folyt. köv.) 1. csata tier V-ös orosz romboló, bukta, ahol top 4- voltam 10 000 sebzéssel! (nem volt foglalás, sülyesztés), 2. csata Budyonny, 60 000 sebzés, bukó meccs. 3. csata Bayern, nyerő csata (72 kilőtt lövedékből 10 találat, ebből 5 volt csak sebző, amivel kemény 9000-et sebeztem). Mm összeállítás itt egyedüli tier VI-os voltam, a többiek VII-es és VIII-asok. Na itt hagytam abba, szopasson mást a Wg.

Az utóbbihoz hasonló esetben tedd azt amit én.Nézz be az örömködőbe,van róla kép is.Én is a Bayernnel mentem,be támadott egy Bismarck.Át álltam he lőszerre és olyan szépen leégettem hogy csak nézett... :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26594 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ami talált, az utána sebzett már, csak hamar lement a meccs (ellen pontot vesztett). Meg mivel én voltam a legalacsonyabb tierű, így nem nagyon mentem közelebb.... :S Amúgy már régebben is volt ilyen a Wg-nél, egy darabig értékelhetetlen meccsek tömkelege, majd utána egy ideig bármit csinálok, adja a találatokat, sebzéseket stb. És az is érdekes, mert tegnap volt egy meccs, ahol Tirpitz-cel párbajoztunk, és adta rendesen a sebzéseket (5-6000 Hp/találat). Random az egész, mikor hogy van.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 7 hónapja #26597 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nah 20:25, 5 duplazas megvan... 5 gyozelem, 16 vereseg, nehez szules volt... Azt hiszem leredukalom a hajoallomanyomat 1-2 hajora, amiket fejlesztek, erre a kinszenvedesre nincs idom es idegzetem. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.