Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #29016 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amagival mentem, rálöttem 3 salvot egy Zaora
első salvo: 1 pattant, többi misselt (ferdén ment, ilt kanyarodott)
második salvo: 4 lepattant
harmadik: 1 lepattant, 1 átütötte de nem sebezte

Are you kidding me?! -.-" Zao és DM D. társa (ő alapján magyar volt tlaán mind a kettő) folyamat löttek HE-vel, társak sehol, mert megint én voltam leghátul. Túléltem, de low sebzés emiatt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #29055 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na most menjen a jó kurva anyjába a tisztelt Wargaming...tegnap is 4 vereséggel lehet csak kezdeni meg ma is...persze teljesen idióta csapattagokkal... :angry:

Mára nekem elég volt a hülyének nézésből,lehet ráférne már egy kis uninstall erre a manipulált szarra...köszi WG :(
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja llw99 által.

Több
8 éve 6 hónapja #29066 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már nemigen tudom, hogy milyen napszakban érdemes játszani.... Eddig reggelente, hétköznap napközben lehetett jó meccseket menni (ha nem volt szünet), de utóbbi időben ez is felejtős.... Első 2 meccs, Ognevoi és Gneisenau hatalmas bukta (hiába örültem a jó MM-nek (túlnyomórészt 1-2 tierrel alacsonyabb hajók), de a csapatomban ismét csak agyatlanok, az ellen 2-3 hajót ha vesztett... A cspat 90%-a megindul 1 irányba, szembetalálkozik pár ellennel és megindul a fejetlenség, a hátsók szórják észnélkül a torpedókat, az elől lévők elkezdenek fejvesztve menekülni, és itt már vége is a meccsnek. Az első pár percben lehetett látni, hogy bukta lesz az egész, és így is lett....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 6 hónapja #29068 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Életem legrövidebb csatáját mentem tegnap! annyira kínos volt, hogy már nevettem rajta! :)

TIR8 Tirpitzel mentem az A-t befoglalni a többiek mint az állatok vágóhídon elindultak mindannyian a B-re.
2 perc 40 másodperc múlva egyedül voltam!!! :sick:

Több
8 éve 6 hónapja #29069 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
2 perc 40 mp alatt 11 hajót eltakaritott az ellenfél a csapatotokból. Atyaég...kiváncsi vagyok ilyen téren mi a "világcsúcs",de szerintem sanszos,hogy ez az "eredmény" előkelő helyen lenne... :ohmy:

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #29070 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom mi a rekord :)

Azt tudom, hogy Én is mentem a levesbe a 7. percben! :) :silly: :sick: 97K sebzéssel.

Az ellentől kaptam 2 Karma pontot!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Fujipapa által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.