Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #29074 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát bocs de te akkor bírtad még egyedül még 4 perc 20mp-ig a többiek meg összesen 2perc 40-ig. Azért az szép,hogy még 4 percig bírtad és ennyi sebzést (97k) kiosztottál. Pedig gondolom a 11 csapattársad eltakarítása után rád is rávetette magát az ellenfél...
Azért kiváncsi lennék,hogy lehet 11 hajót bő 2 perc alatt kiszedni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #29076 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazából nem nagyon tudom, mert mire észbe kaptam már nem volt senki! :unsure:
Azért Én nem éreztem, hogy katarzis lett volna a vége! Buktunk ezt a csatát de rendesen, az emberek "birka viselkedése miatt"

A Tirpitz meg egy kurva jó hajó!!! Csak forgatni kell és bírja mint kutya az ebédet! :evil:

Több
8 éve 6 hónapja #29086 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy lehet néhány perc alatt elveszteni a csapat nagy részét, hogy elindulnak egyesével megnyerni a csatát. Igaz, hogy ez csapatjáték, de miért is akarna 12 ember ugyanúgy gondolkodni. A rombolónak azonnal meg kell halni, mert különben végigspottolhatná a csatát, és a csatahajók látnák mire kell lőni. Az ellenséges romboló nem szórná rájuk a torpedót láthatatlanul, látnánk a tűzokádó cirkálót. A nagy Tirpitz nem menne neki a hat hajóból álló (Nagato, 2 Bismarck, Pensacola, 2 romboló) ellenfélnek. Majd amikor elsüllyedt a Gneisenau is nekik ment. Maradtam egyedül a Königgel meg egy cirkálóval, de az lelépett. Szétszedtek mint foxi a lábtörlőt. Még az sem vigasztal, hogy én voltam a legtöbbet sebző a csatában. Akik megmaradtak, biztos ugyanolyan hamar hősi halált haltak. Csak lőni nem nagyon lőttek.
Nos körülbelül így lehet gyorsan veszíteni. De ez gondolom veletek is megtörtént hasonló formában.
Verzióváltás napján valahogy mindég több a nemokos, mintha telehold lenne, vagy mi...

Több
8 éve 6 hónapja #29090 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha rám írtok és nem válaszolok, akkor az azért van mert chat bant kaptam :S kb. az ilyenek miatt.... mert nem tudom befogni..... elviselni...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #29105 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És akor most ne anyázzak??

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #29127 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Wg-nek ezúton is nagyon köszönöm a reggeli meccset.... NC felzászlóval, álcafestés stb., jól indul a meccs, adja a sebzéseket, csak kétszer baszott le a szerverről (és ha jól láttam, nem voltam egyedül a csapatban) és visszaengedni is csak nagy nehezen engedett. Utóbbi pár hétben pár naponta előfordul az ilyen (ezek előtt ez nagyon ritka volt nálam), gondolom az utóbbi idők frissítésénél sikeresen elbasztak valamit a fiúk (ami nem lenne ritka náluk). Gratulálok nekik!

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.