Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29280 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most nézem, hogy az elmúlt verzióváltás óta mennyi negatívum van ezen az oldalon. Ez érdekes nem? Semmiféle összeesküvés elméletet nem szeretnék gyártani, de csütörtök reggel óta alig játszom, mert 2-3 csata után elmegy a kedvem. Újabban rövideket lövök, holott ugyanúgy célzok mint azelőtt.illetve notóriusan a másik hajó elé. Van olyan hajó amelynek csak döngetem a páncélját a Nagato ágyújával, ő meg 3-4 körből szétszed. Kíváncsi lennék milyen szisztéma szerint sorsolnak össze, illetve, hogy valóban a játék bizonyos fokig eldönti e, hogy mely csapat nyerjen, s a másik fél bármit csinál veszít.
A végére egy kérdés: dinamikus vagy statikus célzás használtok?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #29283 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő
Banyek...

Több
8 éve 5 hónapja #29286 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tényleg sok lett a negatív hullám srácok :unsure:

Egy a lényeg ,tök mindegy mit csinál a csapat , én mindent megteszek a győzelemért és magasról lesz@rom a sok pöcsfej írogatásait a chaten , ha 3-4 bukócsata megy zsinórban miközben és mindent megtettem, akkor aznapra annyi volt , majd megy másnap és kész.

Tegnap 12 csata 75 % wr ,átlag 75k damage , utolsó 7 nap 63 csata 52,3% wr 61k damage.

Ebből is látszik , hogy nincs itt semmi összeesküvés , mert ha az egyszer kiderülne , a wg simán lehúzhatná a rolót .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
8 éve 5 hónapja #29287 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
DragonZ, a wg buherálja az mm-t és az rng-t. A játékosok képességei nem hullámoznak, nagyjából mindig ugyanazon képességekkel rendelkeznek, talán még tanulnak is. S még is. Elhinnéd, hogy én az egyik nap képes vagyok 10 bukó csatát menni egymás után.... pedig de.. simán. Másnap 10 győzelem zsinórban. Nincs összeesküvés elmélet, egyszerűen csak rohadékok.

Régen nagyon-nagyon sokat játszottam a WOT-al. Aztán meguntam, hogy a wg dönti el, mikor lehetek jó, és mikor nem. Ők ezt úgy hívják rng. Példának okért mikor E-100-al oldalba lősz egy T-44-est, annak sérül a lánctalpa de tovább megy. Az esetek 99%-ban robban a tank, de akkor még sem. RNG...

Csatahajóval oldalba lősz egy cirkálót, általában-2-3 citadella, de neked csak 1200 dmg, mondjuk 4 találatból. Mert a többi pattan, vagy nem sebez. Egyik nap így, másik nap úgy?

Már nem idegeskedem rajta, ezt feladtam a ranked csatáknál, ahol rájöttem, nem enged ötös szint alá. Csalás? Az. Izgatja a wg-t, NEM. Miért nem? Mert elmegy 10 játékos, jön helyette 100. A WOT játékosainak száma a töredéke lett a régi játékos számhoz képest. Javítottak rajta, nem.

Ennyi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 5 hónapja #29288 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

DragonZ írta: Tényleg sok lett a negatív hullám srácok :unsure:

Nálam annyira kiborult a bili az utóbbi időben hogy két hete egyáltalán nem játszok... (mivel nem napi hanem heti szinten ment a folyamatos bukás)

Dühöng a fene, nincs értelme.... inkább elővettem a kedvenc (2007es) játékomat és ott én vagyok az úr tengeren, mindenkit leverek ! :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, llw99

Több
8 éve 5 hónapja #29290 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
hozzá akartam szólni ehhez a prém jobb a csatában meg WG manipuláció témához, de szerintem felesleges, ha valaki el akarja hinni, hogy van csalás és manipuláció, úgyse lehet ellene érvelni. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.