Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29272 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hellgor70 írta: Üdv!

A "senkit" úgy értem, hogy prémium hajónk nem volt....
Csatára várva van időm nézni a csapat összetételt is :) csak az erő egyensúly miatt is, azért ha egy oldalon prémium van akkor legyen a másikon is.
Szerintem. ;)
Ez általában be is jön, de ha az egyik oldalt "túlnyomja" a wg akkor sok esély nincs....
Persze ez csak üldözési mánia.... :blink:
Na meg nem matekolni kell hanem játtszani. ;)

Matekolni az új gépem összeállításán kell :) :) :)

Miért van előnyben az a csapat amelyikben prem hajó van? Ez nekem új...Kapott mellé játéktudást is vagy mi?! Mert akkor benevezek rá hátha faszakirály csávó leszek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29273 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a helyzet, hogy nem az dönti el van e prém hajó vagy sem, a játék a csata első pár percében eldől, a csapat felállásán, a játékosok kezdő lépésein, függetlenül attól ki, és milyen hajóval van.
Lehetsz jó játékos jó hajóval, csak éppen rossz helyen és rossz csapattal. ... és nem fogod tudni kihozni a legjobbat magadból, mert nem lesz rá lehetőséged. Lehetsz rossz játékos, egy szar hajóval, de az rng istene veled van, és éppen jó helyen vagy jó időben.

A játék győzelmének kulcsa döntések sorozata, nem csak a tiéd, hanem a társaidé és az ellenfeleidé egyben. A helyzet fonákja abban rejlik, hogy ezen döntésekből mit lehet kihozni magának a játékosnak.
Nyertem már csatát szinte egyedül, vesztes helyzetből, és buktam csatát, mert hiába voltam jó és süllyesztettem el 4-5 hajót, kevés volt a csapat rossz játékának ellensúlyozására. Mivel az ellenfél maradék játékosa betolta a foglalást, miközben jó pár saját csapatag a térkép szélén majrézott.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, DragonZ

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #29275 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv.

Azért valljuk be ez pénzről szól, nem Grál-lovagok fejlesztenek, a mi szórakoztatásunkra.... ;)

Am igen minden eldől az elején, sőt már a szereposztásnál....:)
Ma két csatám volt csak de mára be is fejeztem, SŐT.....
Mindkét csata minimális ellenséges veszteség, (2 hajót vesztenek) nálunk szinte mindenki kilőve....
Azért erre nem lehet azt mondani, hogy....

De legyen úgy ahogy az elöttem szóló mondta.

Több
8 éve 5 hónapja #29276 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Az a helyzet, hogy nem az dönti el van e prém hajó vagy sem, a játék a csata első pár percében eldől, a csapat felállásán, a játékosok kezdő lépésein, függetlenül attól ki, és milyen hajóval van.
Lehetsz jó játékos jó hajóval, csak éppen rossz helyen és rossz csapattal. ... és nem fogod tudni kihozni a legjobbat magadból, mert nem lesz rá lehetőséged. Lehetsz rossz játékos, egy szar hajóval, de az rng istene veled van, és éppen jó helyen vagy jó időben.

A játék győzelmének kulcsa döntések sorozata, nem csak a tiéd, hanem a társaidé és az ellenfeleidé egyben. A helyzet fonákja abban rejlik, hogy ezen döntésekből mit lehet kihozni magának a játékosnak.
Nyertem már csatát szinte egyedül, vesztes helyzetből, és buktam csatát, mert hiába voltam jó és süllyesztettem el 4-5 hajót, kevés volt a csapat rossz játékának ellensúlyozására. Mivel az ellenfél maradék játékosa betolta a foglalást, miközben jó pár saját csapatag a térkép szélén majrézott.

Na ez, rettentően zavaró. Épp kezdek egyre jobb lenni a Belfast-tal magamhoz képest, csak nyerni nehéz vele, főleg azon a 3 pont foglalós térképen. Az összes csatahajó elmegy a térkép egyik sarkába brét polírozni és odaadják a térkép 80%-át az ellenfélnek a csata első 3-4 percében. Bukjuk mindhárom pontot, onnantól meg három oldalról agyonlőnek minket. Rengeteg a gyáva BB randomban, míg az ellenfél ne fél előre jönni a nagyokkal. :lol:
Persze én is szoktam még bénázni rendesen, pl éppen ráugranék egy-két lágyan ringó BB-re, amikor eszembe jut, hogy csak én spottolom őket, ezért fölöslegesen toltam el a füstöt :silly:

Több
8 éve 5 hónapja #29278 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Hellgor70 írta: Üdv.

Azért valljuk be ez pénzről szól, nem Grál-lovagok fejlesztenek, a mi szórakoztatásunkra.... ;)

Mindkét csata minimális ellenséges veszteség, (2 hajót vesztenek) nálunk szinte mindenki kilőve....

Meséld már el hogy a prem hajókat hogyan viszik győzelemre a WG-sek? Távolról irányítják a segghülye Pistikét vagy mi? Még ha 3 Pistikét összerak pláne, akinek fogalma sincs hogy mit kezdjen az első 8as prem hajójával..Ugyan már..összeesküvés elmélet..1 ft-ot nem költöttem a játékra WoT béta óta és vígan elvagyok az átlagnál jobban..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 5 hónapja #29279 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Nik0nosz írta:

Hellgor70 írta: Üdv.

Meséld már el hogy a prem hajókat hogyan viszik győzelemre a WG-sek? Távolról irányítják a segghülye Pistikét vagy mi? Még ha 3 Pistikét összerak pláne, akinek fogalma sincs hogy mit kezdjen az első 8as prem hajójával..Ugyan már..összeesküvés elmélet..1 ft-ot nem költöttem a játékra WoT béta óta és vígan elvagyok az átlagnál jobban..

:silly: :lol: :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.