Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #29129 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
NA nem tudom mi lett ezzel a játékkal de napok óta egyszerűen képtelenség győzni !!! Játszhatok akárhogy csak felidegesít hogy ilyen csatákat elveszítek, mert a csapatban aberráltak vannak !

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #29147 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most nem tudom sírjak-e, vagy nevessek ezeken az eredményeken. Első 2 meccs, jó pálya és MM,, top sebző és xp szerző, 90-100 K sebzéssel, bukta az agyatlan, idióta csapatok miatt (a foglalás fogalmát hírből sem ismerik).
3. meccs 15K sebzés, nyertes- nagy pálya, tele hatalmas jéghegyekkel, mire a lassú NC-vel lőtávolba értem, vagy jéghegy mögött volt a hajó, vagy én nem tüzelhettem, mert a lövedékeim elakadtak.....
A WG ugyan azt csinálja a pályákkal, mint a Wot-ban, bújócskázásra tökéletesen alkalmas, nagy lőtávú hajóknak meg átok....

Több
8 éve 6 hónapja #29148 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyanez nálam is a helyzet. Mikor győzünk ( 10-1 ) akkor alig sebzek meg az istennek se akar adni egy darab citadell hit- et. Persze mikor sebzek mint állat akkor meg veszítünk, rendszerint mindig az első helyen vagyok a csapatban. Meg valamit csináltak a játékkal mert nagyon kapom mostanában a citalellt: Bismark-al szemből duplát kaptam azt hogy ??? Szemből sebezni alig tudok más csatahajót nem hogy dupla citadellt adjak !!! A gyújtogatás is érdekes, hogy engem egyből gyújtanak általában én meg hiába lövöm Baltimore -al vagy akármivel az ellent az istennek se akar kigyulladni.
A bújócskázásról meg annyit, hogy a WOT -ot ott is hagytam mindörökre, ha itt is abba az irányba halad a játék akkor ez is arra a sorsra jut.

Több
8 éve 6 hónapja #29158 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
van igazságotok! Én is mérgelődöm néha, hogy nagyobb lőtávú hajóval csak lyukakon tudok lőni, mert vagy én vagyok hegy mögött, vagy az ellen. Néhány pályán sok a sziget is külön sofőr kellene a kerülgetéshez. bár ez valószínűleg másoknak ugyanolyan gondot okoz.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #29162 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG szerint igy néz ki egy jo játék

napok ota nincs eredmény mert veszitünk.nincs eredmény mert nyerünk ha végig megy csak szenvedés a tier+2-ben.Ha a fejlesztöknek az a célja hogy befejezzem a játékot hát sikerült nekik.
u.i. most nézem a rankedben elért rangok alapján menyivel erösebb volt az ellen csapat
ez igazolja az elméletemet az egyik csapatot támogatja a játék.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 6 hónapja #29195 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
leégettem két Friedrich-et, egy Iowát kis híján, de bukta

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.