Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29975 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tragikomikus,,íde leírom de tudom nem íde tartozna de legalább kídühöngöm magam :),,,,,én nemtom mit változtattak mostanába fejlesztök játékon,de kezd nevetségesbe fordulni hogy 8 as csatahajóm olyan mintha papirból lenne akármilyen szunyog eltalál 30 -40k lemegy életerömböl,,pedig fejlesztésnél -70% plusz zászló -100% robbanásra stb felrakva,,de ha én akár 6 km röl lövök egy sortüzet talál min 4-5 gojszlim 406mm eresböl és lemegy neki 2-3 ezer,,na ez ,már vicc,,másnál is ez van??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29979 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Legyél kicsit udvariasabb, Laci, engedj előre másokat. Nem kell neked felfognod az első spotsebzést a fél ellenséges csapattól! A másik: ha villan a majrélámpa, hogy lőnek rád, azonnal sebesség és irányváltás – itt nem szégyen a rugalmas elszakadás, viszont felettébb hasznos!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Több
8 éve 5 hónapja #29994 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
igen igazad van,,de amikor megyünk általában kiséröknél villan a lámpa,és eltünnek mint petöfi a ködben :lol: és BB mivel lassaban fordul stb,otmaradok egyedül,,meg sokan megijednek meglátnak 2-3 hajót egymás mellet,,persze simán gyöznénk,de mivel eltünnek maradok golyófogónak,,na ha meg kilövök esetleg 2 öt akkor nagy büszkén visszafordulnak és kilövik elöllem a 3 adik maradékot,,,természetesen ez mind kízárólag külföldi gamerekre vonatkozik,magyar még nem csinálta soha,,bennük legalább lehet bízni ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #30028 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő

reveszlaci írta: igen igazad van,,de amikor megyünk általában kiséröknél villan a lámpa,és eltünnek mint petöfi a ködben :lol: és BB mivel lassaban fordul stb,otmaradok egyedül,,meg sokan megijednek meglátnak 2-3 hajót egymás mellet,,persze simán gyöznénk,de mivel eltünnek maradok golyófogónak,,na ha meg kilövök esetleg 2 öt akkor nagy büszkén visszafordulnak és kilövik elöllem a 3 adik maradékot,,,természetesen ez mind kízárólag külföldi gamerekre vonatkozik,magyar még nem csinálta soha,,bennük legalább lehet bízni ;)

Hogy rohadnának meg! :angry: Mint tegnap este is.Divibe mentük Laci,Wigg meg én.Többször is előfordult,hogy csak mi maradtunk ott harcolni.Én nem tudom mi volt tegnap este,de szinte csak nyulakkal meg idiótákkal rakott össze a csatákban minket.Konkrétan 10 csatából egyet sem nyertünk meg.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30029 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő
És a legdühítőbb az az egészben,hogy azok a csapattársak szídják a többieket (akik még harcolnak) a chaten,akiket az első pár percben kilőnek.Tegnapi eset.DD előre megy foglalni.Csávókám rohan utána cirkálóval,hogy majd ő fedezi.Cap körben a mi dd-nk spottolta az ellen rombolóját.Emberünk elfordul jobbra,hogy az összes ágyúval tudja lőni a dd-t.Pár pillanat múlva jött is salvó.Szevasztopol!Egy csatahajó úgy telibe verte,ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.Ott maradt a paraszt és nézte a csatát tovább.Osztotta az észt és szídta a többieket.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Flaged által.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30032 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez sajnos így van, nagy általánosságban annak a legnagyobb a szája akinek épp nem kellene....
Nem veszel tudomást a csetről (bár nehéz nem észre venni) vagy telepíted a modot ami letiltja(nem mutatja) a csetet. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja PzPuma által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.