Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30146 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne vegyétek rinyálásnak, de mérhetetlenül elegem van már hogy 10 ből 8 csatában +2 szintes hajókkal kell küzdenem. Végre megvan a 8as ruszki DD, erre tök alap hajóval 50% os kapitánnyal 10 ből 8 meccsen 10 es hajók közé rak, semmi esély sincs így. :( jah és a 2 ami nem 10 es az 8-9 es, véletlenül se 6-8 meccsbe rak. Nincs valami mód arra, hogy összefogással elérhető lenne, hogy változtassanak az mm-en? Így nem hogy élvezetes a játék, hanem egyenesen idegesítő, pedig nekem ez a napi relax-om.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30148 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Volt egy 2 hete szünetem, azóta csak 30-50%-os winrate-es napok. Komolyan, próbálok valamit csinálni bukta, aztán meg győzelem 0 tevékenység mellett

Gnei-jel még normális volt, szokásos 50k sebzés, győzelem, természetesen kilőttem egy szovjet hajót, mert t7-essel könnyebb, a többi... pf. Takao win, Amagi win egy nagy semmi volt, amagi még csak csak, mert a végére összejött 76k sebzés, csak utána ellen elvesztette a pontját épp egy salvo becsapódása előtt. Takao meg... 15.8km-es lőtávval próbáljak meg csinálni valamit, mikor a csapat hátul van vagy a tenger fenekén.
Hatsuharuval +2-es mm-mel 2. hely, 50k sebzéssel, jó...

Utolsó Ibuki meccs meg 2. hely, 50k sebzéssel. MIRE FEL?!
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #30158 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

Benign_Wolf33 írta: Öcsém vazzeg! Nem bugos a missouris küldi is?

Nem ezt romboloval kell:)

:D

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30168 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy irjak én is ide, ez az igazán dühitő dolog, Fuso sortűz, hétből négy overpen :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 5 hónapja #30172 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy érzem, habár kimondva nem volt, de a csatahajók pontosságán baszkuráltak valamit a legutóbbi petch-ek egyikén.... 15 km felett csak a vakszerencse hozhat találatot, de elfogadhatónak 10 km környéke csak (azért így vicces, hogy egy 15-16 km lőtávú cirkáló lötév határán lő, nagyobb eséllyel talál el valamit, mint egy BB, még álló célra ha lövök, akkor is jó ha van 1 találat, csak körbelövi a célt).
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30173 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
igen,,ezt már én is megjegyeztem multkor,,15km fölé nem is lövök,minek csak észrevennének találni meg ugyse talál,,kiegészíteném még avval hogy sebzésböl is levettek szerintem BB-nél :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.