Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30035 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az igazat megvallva én most az miatt dühöngök, hogy kellene egy gyújtós plecsni... de valahogy mindig akad egy nyomi, aki 1-2 ezer hp-n lelopja előlem..... most nem lőttem meg senkit Szete bátyja ... pedig bassza meg, lehet az lett volna a megoldás --- :angry:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30041 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam is hasonló a helyzet :) Nekem 200K-t kéne sebeznem tier VIII-as vagy afeletti hajóval japán hajókat. Csak NC-m van és csatánként van max. 2-3 japán DD (amivel ritkán kerülök szembe), 1-2 japán cirkáló (ha 2 van, az már Hawaii), csatahajó meg nagy ritkán (akkor is Izumo vagy Yamato). Szóval kicsit emlékeztet az Wot- beli küldikre, mikor nem azért nem tudod megoldani, mert béna vagy, hanem nincs mivel :D

Több
8 éve 5 hónapja #30042 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: Ez sajnos így van, nagy általánosságban annak a legnagyobb a szája akinek épp nem kellene....
Nem veszel tudomást a csetről (bár nehéz nem észre venni) vagy telepíted a modot ami letiltja(nem mutatja) a csetet. :)

Általában nem foglalkozom ezekkel a barmokkal.Itt viszont pont láttam,hogy mekkora nagy stratéga a lelkem.Az ilyeneket jobban szeretem az ellen oldalán látni. :) Tegnap is volt egy ilyen.10km-re elöttem kiúszik egy sziget mögül egy myoko.Totál az oldalát mutatja nekem.Hello,szia,szevasz! Te vagy az én emberem.Pici sasszé jobbra,hogy a hátsó löveg se maradjon ki a buliból.Kiment az első salvo a 180-as lövegekből.Hopi egy citadella.Sasszé vissza,gondoltam mindjárt jön a válasz.Meg hát ugye a 203-as lövegek azért tudnak kellemetlen perceket okozni.Főleg ilyen közelről.A fiúk közben újratöltöttek.Semmi válasz.Hmm...nekem ez így jó,ha neked is barátom.Sasszé jobbra,össztűz,sasszé vissza.Talált,süllyedt.Gyere máskor is! :) Se egy irányváltás,se egy válasz csapás,se torpedók.Semmi.Lehet kiugrott sörért a konyhába és addig bekapcsolta a robotpilótát. :woohoo:

Több
8 éve 5 hónapja #30047 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 5 hónapja #30087 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor hiába teszed oda magad, de a csapat többségének bénázását nem tudod kompenzálni....

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #30088 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elsö két csata

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.