vcsaba1968 írta: Innen a hülyék táborábol nézve mi csak játszani szeretnénk lehetöleg egyenlö feltételek mellet,nem pedig a kockák(25%)célpontja lenni aki erre matyiznak. 
Nem akartam megbántani senkit.
Komolyan az online játékok nagy baja,hogy vannak akik ott élik az életüket és vannak akik csak szorakozni szeretnének, hát ök a noobok.
szerintem van néhány félreértés, vagy legalábbis kifejthetnéd bővebben, pl azt a részt, hogy egyenlő feltételek mellett... pontosan mire gondolsz, akinek prem accja van az kap +20% sebzést ?
népszerű tévhit, de elég jól ki lett már tárgyalva szerintem
a kocka számomra olyan ember aki sokat ül a gép előtt, de ettől még önmagában nem noob.
meg nem is pro. kicsit sem. simán lehet valaki hulye, és lelkes egyszerre.
az agyatlan hulye idiota az pont az, akit mondtam az elobb, hogy közelről rálő a 80k-s Yamatora a 800 hp-s Chapayevvel, egy kiélezett helyzetben, oda se kell fordulni a Yamatonak a másodlagosok elintézik...
ha túlélné a csatát, megnyernénk, és ezzel kapna rengeteg xp-t, meg lóvét. de kilöveti magát, így mindenből kevesebb lesz neki, win rate is értelemszerűen, de 1000-l több lesz a sebzése adott meccsen...
noob, hmmm, wotban ugye 3000 csata alatt mindeképpen, bővítve kicsit 10k csatáig. itt mondjuk felezzuk meg. 1500 csata alatt nem kell senkit bántani, mert még tanul. van mit.
5000 csata felett viszont ha folyamatosan minden tierben 50% alatt van a win rate, akkor az nem jó. azt nem lehet ráfogni a WG-re, se a randomra. akkor az adott játékos rontja a csapatának az esélyét a győzelemre. nem 10 meccsről beszéllek, de 100 meccs után illene minden hajóval fölé menni az 50%-nak.
ha nem tud, azt jelenti, valami baj van. talán lagol. talán csak nem tud játszani az adott hajóval, és valamiért képtelem megtanulni önmagától. ilyenkor kell szakaszolni másokkal, meg nézni a youtube videókat...
a noob, azaz newbie ugye

kezdő elviekben, igaz, én is a hulye szalonképes szinonímájaként használlom, mondjuk azt, hogy olyan ember, aki nem képes a tanulásra...
de ha egy ilyen ember folyamatosan elcseszi, akkor sírni fog, hogy a random. meg a wg. meg a csapattársak. minden oka neki, csak ő nem. ő tökéletes, csak a számítógép csal. mert csak.
mellesleg pont ugyanígy sírnak azok a jó/jobb játékosok is, akik folyamatosan vesztenek, meg buknak, és ujra, meg ujra, közben meg nem hajlandó lemenni az a fránya win rate 50%-ra se

mert ilyen is van.
a harmadik csoport az unicumok, ők tudnak játszani, 60% wr felett lehet őket ruhellni, meg csalózni, meg bármit, de nyilvánvalóan tudnak olyant, amit az átlagember nem.
namost a 3 csoportból, nekem csak a legelsővel van bajom, de az állításom lényege, hogy sokan vannak. nagyon sokan vannak, és ez nem is fog javulni. és az, hogy ennyien vannak, a forrása minden bajnak, bánatnak és keserűségnek. nyilvánvalóan van különbség egy 43%-s, meg egy 49%-s win rate kozott.
de miattuk bukik az ember, mint én az előbb zsinórban 6 olyan meccset, ahol mindannyiszor top 3 xp voltam, nem azért, mert a WG akar kicseszni velem...