Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30786 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hál Istennek, itt a téli szünet! A sok degenerált, agyatlan idióta már nem csak a hétvégénket keseríti meg. Egy normális kört nem lehet menni! Hiába sebzek NC-vel 100 K fölött, kihajtom a belem is, ha a csapat több mint fele csak úszkál, elvan. Legutóbbi meccsen egy Sims-sel ketten megyünk egy Iowa-ra. A Sims végig mellettem hajózott, a védelmemben és onnan lövöldözött (sok lövése bennem akadt el....). Írom neki, hogy nem kéne torpedózni esetleg előbbre mennie? Ő jól elvan, ennyit írt. Ezek után neki is szorítottam egy szigetnek.
És az a baj, hogy egyre több az ilyen, megy, ha jön szembe valami lő és kész. De az ilyen minek játszik?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30787 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: A wg támogatásárol csak anyit mi fenéért lö jobban a fullos hajó az alapnál?
Minden estre nagyon elgondolgotato dolog ha az egyik csapat 10 perc alllat bedarálja a másikat ilyen esetben még a gyöztes csapatban sem jo mert 0 eredménnyel nyersz.Az egyenlö esélynek meg én a max tier+1-et tartanám.De már annak is örülnék ha 50-50%-ban lennék top tier meg low tier.Mert bár nem néztem szerintem 60-70%-ban vagyok low tieres

mert jobban lő ? vagy csak 10-20 csata után belejössz valamennyire a hajóba, meg átképzed a kapitányt és jobb meccseid vannak vele...

hatossal én is nagyon sokat vagyok low tier, érzés alapján sokkal tobbet mint kéne, de ez valószinűleg azért van, mert kevés a játékos. és ők már feljebb vannak, 7-8 tierben jellemzően...

elfogadom, hogy ez van, és ha meglesz a Gneiseau akkor a nyomát is eladom a Bayernek, egy Fuso azért marad hátna rankedben kérik, oszt ennyi...

nem gondolom, hogy a WG szent emberek gyulekezete lenne. nyilván uzleti vállalkozas, nyilván pénzt akarnak keresni.
de azt, hogy energiát fektessenek bele az egyes emberek kiegyensulyozasaba, hogy belenyuljanak egyedi meccsekbe/hajokba, hogy te ma mar sokat nyertel, ezert rosszabbul fog loni ma a hajod, vagy értelmes embereket teszek be ellened... nem gondolom, hogy bármekkora energiát/pénzt ebbe fektetne a wg. tényleg, minek ?

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30790 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
vagy az alacsonyabb tierekben . tier 1,2,3 nál , és egyes hajóknál , csak +1 tier szabály van érvényben . Van róla a wikin egy táblázat is ha jól emlékszem.

A wg támogatásásról csak annyit, azért ne feledkezzen meg senki arról , ha egyes emberek nem támogatnák a wg-t , akkor nem lenne mivel játszani, mert ez ahogy vonKurrz is írta ez egy üzleti vállalkozás. Én is támogatom őket havi rendszerességgel , mert az életben semmi sincs ingyen , és így is van , hogy egyik nap megy a másik nap meg nem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja DragonZ által.

Több
8 éve 5 hónapja #30792 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
S arról se, hogy a RANDOM nagy ur, nagyobb a wgnél is, nálad is :angry: . Biztos lehetsz benne, hogy amikor a csata teli van "idiótákkal" kb ugyanannyi van veled egy csapatban, mint ellened!! Bármit is hinnél szivesebben, ezt sose feledd el!.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30793 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na ez igy ebben a formában nem igaz.Amikor még látszott a név lista mellet a rankedben elért rang akor az ellennél 3 rank 1-es volt és még 5 10 alatt,nálunk 10 volt a legjobb az is én voltam.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 5 hónapja #30794 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyszer...

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.